Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ASISTENTI MEDICALI IN PADOVA-VREO SUGESTIE?  (Citit de 784 ori)
adrian dorobantu
Newbie

« : 23-05-2011, 13:00:25 »

CIAO!!!CINE IMI POATE SPUNE CUM ATI INTRAT IN SISTEM?AM TOATE DOCUMENTELE IN REGULA(EX.IPASVI,INSCRIS IN ALBO ETC),DAR NU REUSESC SA GASESC DE LUCRU.MULTUMESC
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 23-05-2011, 15:48:32 »

daca ne esplici ce metode ai ca sa cauti de lucru te putem ajuta

CIAO!!!CINE IMI POATE SPUNE CUM ATI INTRAT IN SISTEM?AM TOATE DOCUMENTELE IN REGULA(EX.IPASVI,INSCRIS IN ALBO ETC),DAR NU REUSESC SA GASESC DE LUCRU.MULTUMESC
Memorat

adrian dorobantu
Newbie

« Răspunde #2 : 23-05-2011, 16:23:36 »

am trimis vreo 30 de cv la institutiile pe care le-am gasit pe net,spitale,case di cura si de riposo,mailuri acolo unde am gasit,m-am inscris pe net la toate agentiile de munca,si nimic.e drept ca de vreo 2 luni e treaba asta,dar oricum ma mira faptul ca peste tot gasesti articole despre marea lipsa de asistenti care exista in sistem si in realitate nu pare a fi asa.toti cei care mi-au raspuns au zis ca vor tine cv-ul pt o eventuala necesitate ulterioara Undecided
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #3 : 23-05-2011, 16:26:09 »

oook
am asa o banuiala ca cv-ul e facut prost

l-ai controlat cu cineva care se pricepe si scrie corect in italiana ?

cat despre trimis cv-uri, de multe ori e mai util sa-l duci personal mai ales daca e criza de oferte...

p.

Memorat

adrian dorobantu
Newbie

« Răspunde #4 : 23-05-2011, 16:53:17 »

e facut de un italian....nu m-as prezenta cu un cv de 2 lei Shocked
Memorat
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 23-05-2011, 18:43:20 »

Adrian daca te consoleaza cu ceva afla ca si eu am facut acelas lucru ca si tine ...am trimis mailuri peste tot unde se putea, m-am inscris la agentiile de munca si pe net si personal la ele, am mers si la clinici,azile personal si majoritatea mi-au raspuns ca momentan nu au nevoie dar sa las Cv-ul asa ca nu te intrista....este foarte greu...eu sunt di prov de Ancona si aici ceva timp in urma aveai de ales intre locurile de munca. Te sfatuiesc sa urmaresti toate avizele ce ies pe net (statale) si sa participi la ele fie pt cele cu contract determinat si pt cele cu indeterminat cel putin incerci deoarece daca intri in graduatorie chiar daca iesi pe ultimul loc ramai inscris de obicei pt 3 ani iar daca au nevoie de personal ei sunt obligati sa termine graduatoria.Asa ca nu se stie ...urmareste partea de nord daca ai bafta sa prinzi indeterminat dupa poti sa ceri trasferiment unde vrei. Oricum intre timp nu sta degeaba fa orice fel de cursuri acumuleaza credite ca in felul asata poti face punctaj ptr eventuale concursuri. Bafta multa!!! :-)
Memorat
adrian dorobantu
Newbie

« Răspunde #6 : 23-05-2011, 19:31:22 »

ms mult de sfaturi Wink
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: