Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Blocul operator  (Citit de 289 ori)
Morenna
Newbie

« : 01-09-2011, 18:51:56 »

Bunaseara tuturor! Poate sa-mi spuna cineva de ce acte am nevoie pt a lucra in blocul operator, in Italia......specific ca, am lucrat intr-un spital din Romania, 5 ani in blocul operator ca si instrumentara, dar dupa cum se stie , la noi nu se fac cursuri pt aceasta calificaticare...se invata totul la locul de munca....Va multumesc...
Memorat

Niciodata sa nu alergi mai repede decat poate ingerul tau sa zboare...
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 01-09-2011, 19:06:31 »

Morenna din cate stiu eu aceleasi ca la as medicali generalisti am cunoscut personal aici o fata care a terminat as med si primul ei loc de munca a fost ca ferista la blocul operator cei drept a fost cateva luni insotita pana a invatat toate procedurile standard si instrumentele. Tu oricum pe diploma de absolvire ai titlul de asistent medical si ca urmare iti vei recunoaste titlul de studiu asa...ma gandesc ca te va ajuta experienta atunci cand iti cauti de munca. Multa bafta!
Memorat
Morenna
Newbie

« Răspunde #2 : 01-09-2011, 19:37:55 »

Morenna din cate stiu  aceleasi ca la as medicali generalisti am cunoscut personal aici o fata care a terminat as med si primul ei loc de munca a fost ca ferista la blocul operator cei drept a fost cateva luni insotita pana a invatat toate procedurile standard si instrumentele. Tu oricum pe diploma de absolvire ai titlul de asistent medical si ca urmare iti vei recunoaste titlul de studiu asa...ma gandesc ca te va ajuta experienta atunci cand iti cauti de munca. Multa bafta!
....ms mult pt raspuns
Memorat

Niciodata sa nu alergi mai repede decat poate ingerul tau sa zboare...
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: