Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 16 17 [18]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ce invatam si de unde invatam pt ex IPASVI  (Citit de 23281 ori)
overa
Jr. Member
*

« Răspunde #255 : 21-04-2011, 16:33:44 »

Buna,

Vreau sa va multumesc tuturor celor care ne ajutati cu texte si informatii. Ma ajutati enorm! Sper sa continuati aceasta munca. Mi-am facut un fel de caietel din ceea ce ati postat iar acum o sa va urmaresc tot timpul. Multumesc din nou si vreau sa va zic ca si mie imi pare rau pentru anny, sper sa fie k deoarece contribuitia ei aici a fost semnificativa.
Memorat

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decit sa fii pesimist si sa ai dreptate. (Jack Penn)
angelinaela26
Jr. Member
*

« Răspunde #256 : 23-05-2011, 16:18:37 »

Buna stie cineva cum este cu examenul IPASVI in TREVIZO?
 Smiley
Memorat
Aleksa
Veteran

« Răspunde #257 : 23-05-2011, 18:46:57 »

ajutor traducere!!!!!!!!

pe o analiza in care mai sunt RX toracica si ecografie abdomino-pelvina apare si FSV. Stiti cumva ce este FSV?
Merci
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #258 : 23-05-2011, 18:58:33 »

Scrie ceva si despre ginecologie? De obicei FSV e frontiu secretie vaginala.
Memorat
Aleksa
Veteran

« Răspunde #259 : 23-05-2011, 19:02:14 »

nu stiu, m-a intrebat altcineva cum se traduce in italiana, dar n-am idee de la ce e prescurtarea, era FSV stanga sau dreapta
Memorat
Aleksa
Veteran

« Răspunde #260 : 23-05-2011, 19:06:31 »

am mai vazut pe un forum:

"...se evidentiaza formatiune tumorala infiltrativa la nivelul vaginului, superior, paramedian dreapta de cca 3,5 cm, cu invazia FSV drept;
http://www.netmedic.ro/forum-medical-intrebari/2422/Intrebare
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #261 : 23-05-2011, 19:07:57 »

nu stiu, m-a intrebat altcineva cum se traduce in italiana, dar n-am idee de la ce e prescurtarea, era FSV stanga sau dreapta

Atunci ar trebui sa fie asta, frotiu secretie vaginala stanga sau dreapta, depinde de unde se ia material.
In italiana s-ar traduce striscio vaginale, mai exact este examenul microbacteriologic al secretiilor vaginale.
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #262 : 23-05-2011, 19:15:33 »

am mai vazut pe un forum:

"...se evidentiaza formatiune tumorala infiltrativa la nivelul vaginului, superior, paramedian dreapta de cca 3,5 cm, cu invazia FSV drept;
http://www.netmedic.ro/forum-medical-intrebari/2422/Intrebare

Atunci nu pare a fi asta ca zice cu invazie FSV....  Huh? Huh? Huh?
O fi fundul sacului vaginal. In italiana am auzit fondo del sacco vaginale. In romana nu am auzit, la scoala il numeam fundul de sac Douglas, dar cine stie poate e o prescurtare folosita si in romana.
« Ultima modificare: 23-05-2011, 19:24:37 de către Alizée » Memorat
maia
Newbie

« Răspunde #263 : 10-06-2011, 07:41:02 »

Bine v-am gasit! sunt noua pe acest site si sunt cam......debusolata.Am incercat sa gasesc printre discutiile voastre care sunt exact etapele examenului IPASVI.Imi cer scuze daca ati mai spus despre ele si eu nu le-am gasit.Eu termin acum in august postliceala de asistent medical generalist.Am gasit ,aici pe forum, toate actele de care ai nevoie ,dar m-am blocat la faza cu examenul pentru ca nu stiu in ce consta.Si.... am inteles ca aceste examene se dau.....cat de des?sunt multi care l-au cazut?Mie mi-e foarte teama de el,examen, pentru ca.....nu stiu deloc italiana Sad Embarrassed.Stiu destul de bine engleza,dar......aici nu ma ajuta :(Initial am vrut sa merg in Anglia,dar...tinand cont de comisioanele cerute de firme.....m-am cam lasat batuta.Va multumesc mult ca m-ati ascultat si pe mine.Nu am experienta in discutii pe forum,de aceea sa-mi fie iertat daca poate voi face ceva gafe.Am indraznit sa intru si eu in discutie  dupa ce am citit discutiile altora pe forum si am vazut ca mai sunt si oameni de omenie in zilele noastre,dispusi sa-si sacrifice din timpul lor pentru a-i ajuta si pe altii.Va multumesc

Memorat
asistenta
Jr. Member
*

« Răspunde #264 : 08-09-2011, 06:02:17 »

Buna,are cineva codul deontologic tradus in romana?eu l-am tradus dar nu stiu daca e intocmai corect.multumesc
Memorat
overa
Jr. Member
*

« Răspunde #265 : 08-09-2011, 11:52:52 »

http://www.romania-italia.info/forum/personal-medical-in-italia/il-nuovo-codice-deontologico/

Inceasrca aici, merge sa iti faci o idee
Memorat

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decit sa fii pesimist si sa ai dreptate. (Jack Penn)
asistenta
Jr. Member
*

« Răspunde #266 : 08-09-2011, 13:29:02 »

Multumesc mult Overa
Memorat
Pagini: 1 ... 16 17 [18]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: