Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: cine stie sa ma ajute  (Citit de 1504 ori)
leonardo mihai
Newbie

« : 21-02-2011, 13:58:08 »

Salutare tuturor,sunt nou pe forum si am si eu nevoie de ajutorul vostru bineinteles daca stiti?
Sunt asistent medical inca nu am lucrat nicaieri,mi-am depus si eu actele la o firma de recutare personal medical si anume WEST MEDICAL JOB ARAD,mi-au iesit toate actele inclusiv cea de la roma,stiti careva daca este firma serioasa se tine de cuvant sau am de asteptat. Va multumesc.Astept raspunsurile voastre.
Memorat
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #1 : 21-02-2011, 18:03:55 »

Din pacate vestile nu sunt prea bune...da o cautare detaliata pe forum si vei citi singur ce se spune despre aceasta firma!Sper ca tu sa nu ai totusi ghinionul celor care au luat deja teapa cu aceasta firma.
Memorat
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #2 : 21-02-2011, 18:09:48 »

Citeste topicul FIRME DE PLASAMENT VOL2 si vei vedea ca ultimele discutii se refera exact la aceasta firma
Memorat
mimos
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 27-02-2011, 17:52:37 »

Eu am trimis actele printr-o firma WMJ-Arad si din august de cand mi-a iesit decretul si in sept am iesit in gazeta .Cum obtin alta recunoastere?Trimit alt dosar sau pot sa trimit fax si sa l,le explic cum sta treaba?
Memorat
AlinN
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 27-02-2011, 21:54:49 »

Eu am trimis actele printr-o firma WMJ-Arad si din august de cand mi-a iesit decretul si in sept am iesit in gazeta .Cum obtin alta recunoastere?Trimit alt dosar sau pot sa trimit fax si sa l,le explic cum sta treaba?
o poti descarca de pe site de la ei . Nu e neaparat nevoie de original.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #5 : 27-02-2011, 22:04:22 »

AliN, te referi la faptul ca nu e necesar originalul la inscrierea la examen ipasvi? teoretic nu, ca lor le lasi oricum copia actului, insa practic unele secretare nu-s indulgente deloc si vor sa le arati musai originalul. Din fericire, sper ca nu e peste tot la fel, astfel incat si cei care au luat plasa de la firme si nu vor sa inmaneze decretul, sa se poata inscrie.
Memorat

K.
adrianus2000
Newbie

« Răspunde #6 : 04-03-2011, 15:09:44 »

buna seara , as  avea o singura intrebare bineinteles daca ma puteti ajuta.. , practica(lucrul asistat) inaite de inceperea lucrului cat dureaza si cum este platit??

Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #7 : 04-03-2011, 16:47:28 »

ce inseamna lucrul asistat inainte de inceperea lucrului? te referi la ceea ce, in italiana, se cheama "tirocinio"? nu stiam ca asistentii pot face asa ceva..ca vanzatoare eu luam 650 euro, la tirocinio. ptr asistente, nu am auzit sa se faca asa ceva.
Memorat

K.
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #8 : 04-03-2011, 19:39:53 »

Probabil te referi la perioada de "afiancamento"(adica per.de proba in care inveti ce ai de facut)care in functie de strucura unde lucrezi poate dura  2-3 sapt.Depinde de firma care te angajeaza cat plateste,eu am o prietena careia i-au zis din start ca per.de afiancamento nu i-o plateste,unii platesc dar mai putin.
Memorat
adrianus2000
Newbie

« Răspunde #9 : 04-03-2011, 20:48:56 »

multumesc pentru informatiile pe care mi le ati acordat , inca o intrebare la fiecare schimbare de loc de munca se face practica(afiancamento) ?
?
/
Memorat
asistentul
Full Member
**

« Răspunde #10 : 05-03-2011, 08:22:47 »

Daca e primul contract unde lucrezi exista o perioada de proba (unde esti sau nu platit de la caz la caz), stipulata in contract de 1 luna, jumatate de luna, depinde.

Perioada de "afiancamento" a nu se interpreta  gresit nu este acelasi lucru cu  "practica" ci familializarea la locul de munca, perioada o decide coordinatorul(infermierul sef). 
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #11 : 05-03-2011, 13:01:18 »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....se vorbea despre affiancamento! m-am trezit si io Tongue
mie, la un interviu, mi-au zis ca e de 3 sapt. NEPLATIT si io am zis pas, ca doar nu ma duc moka. si, in plus, nu vad de ce sa ma duc gratis, cand ptr un contract de munca pe perioada determinta, perioada de proba e de 2 (DOUA!!!!) luni. deci, in 2 luni, aia pot sa ma dea afara, daca nu corespund, asa ca sanatate.
io cred ca, de fapt, affiancamento (care inseamna ad literram ca cineva sta langa tine/cu tine si iti arata cum se face munca acolo) trebuie sa fie platit. adica, n-am inteles, ce..ti-e lene sa ma inveti ceva? ca doar iti zic de la inceput ca nu am experienta. aia care nu il platesc, vor doar sa tergiverseze, sa fuga de a plati taxe, ptr ca daca pe mine ma tin 3 sapt. moaca, dupa aia poate ma dau afara, cauta alta, alte 3 saptamani s.a.m.d. si uite-asa, beneficiaza de forta de munca gratis.
oricum, ptr cei carora li se propune chestia asta, GRATIS, adica fara bani, le cer sa fie atenti, ca ceva pute.
Memorat

K.
alina dorcu
Newbie

« Răspunde #12 : 16-03-2011, 13:09:24 »

Buna ziua. De munca nu am gasit, dar ma gandeam sa fac un pic de voluntariat,in lipsa de ocupatie, bine ca asistenta medicala, la un spital. Am depus cerere si mi-au acceptat cererea de voluntariat, dar ca sa incep sa fac voluntariat tre sa am o polita de asigurare responsabila civila si prorpie in valoare maxima de 50.000 euro. Cum pot sa fac rost de ea? Daca stie cineva, si vrea sa ma ajute, va rog mult. Multumesc anticipat
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #13 : 16-03-2011, 13:30:36 »

e simplu, du-te la una din companiile de asigurari din orasul tau si cere polita aceea.
intai de toate, fa turul agentiilor, poate gasesti ceva mai avantajos. adresele agentiilor le iei de pe net.
Memorat

K.
geaninakati
Veteran

« Răspunde #14 : 16-03-2011, 13:39:31 »

du-te la tine la colegiul ipasvi, ca poti sa ti-o faci acolo.
uite ce scrie aici
http://www.ipasvi.it/professione/content.asp?ID=25
Memorat

K.
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: