Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: continut masuri compensatorii  (Citit de 6429 ori)
STROE IULIAN
Jr. Member
*

« Răspunde #75 : 01-07-2011, 12:30:08 »

zucchero ai mare dreptate..am vorbit cu antonucci.....mamma mia..mai idioata ca asta nu am vazut...deci eu am intrebat la spitalul din padova dak se face si mi-au spus k nu este absolut nici un fel de problema si ca stiu deja despre ce este vorba pt ca au avut si alte cazuri...antonucci mi-a spus ca in veneto se face practica numai la verona, si ca trebuuie sa astepti pt ca sunt foarte multi...in plus cand i-am spus ca m-am informat la padova, s-a enervat mai rau ca altceva..vorbea numai fara sens ca sa ma duca in eroare...ba ca trebuie sa platesc la padova cei 300 de euro ( si unde e problema ma intreb eu ??) ba ca ea este foarte cunoscuta in toata italia ( si ce legatura are) ba ca suntem prea multi si ca eu vreau sa fac asa totul batand din palme...cand i-am spus ca ma chinui de 2 ani nu a mai spus nimik..deci vorbea total aiurea...la un moment dat mi-a spus cu gura ei ca are un accord scris cu padova si dak este vreun caz se rezolva, deci nu k  nu se poate da nu vrea ea......

si culmea culmilor.... a zis ca dak fac examenul la roma ( ca sa ajunga 300 de euro la roma si nu la padova firesc)imi trimite ea niste carti ca sa invat.... deci e chiar absurda situazia...

incerc sa vb din nou la padova , poate rezolv...astia sunt nebuni nebuni nebuni....vor chiar sa ne faca sa renuntam....DAR EU NU RENUNT NICI DAK MAI DUREAZA 10 ANI...
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #76 : 02-07-2011, 09:07:54 »

iulian, sa nu renunti, ca doar nu te-ai zbatut aiurea pana acum. si antonucci ai se vede ca are de tras foloase de pe urma ta, daca te duci unde are ea chef sau daca dai examen.
Memorat

K.
zucchero
Jr. Member
*

« Răspunde #77 : 02-07-2011, 20:04:37 »

In primul rand nu o sa-ti trimita nici o carte ca este o mare mare mincinoasa iar in al doilea rand nu este ea in comisie la examinare asa ca nu ii intra ei bani si daca ai vrea sa zicem sa faci prova attitudinala tot atat de mult astepti ca trebuie sa se stranga un anumit numar de persoane pentru programare la roma stiu asta de la un prieten care s-a programat la antonucci sa-l trimita la roma din octombrie anul trecut si abia acu in iulie cred ca da examenul deci oricum astepti pana la pensie si cu proba practica si cu stagiul de practica ca dovada ca ea a recunoscut ca sunt foarte multi care asteapta de ani si tu o fi vorbit la spitalul de la padova ca sa faci practica dar tot de minister depinzi pentru ca ei au conventii cu anumite universitati nu cu toate din Italia eu iti spun ca am multa experienta de 3 ani tot vorbesc cu ea la telefon si o cunosc si in ultimul rand universitatea te trimite daca te accepta sa faci tirocinio ele sunt in legatura cu spitalele sau policlinici asa ca ce ti-a spus antonucci e abureala ca asta cu verona mi-a spus si mie acu 2 ani
Memorat
STROE IULIAN
Jr. Member
*

« Răspunde #78 : 03-07-2011, 07:52:07 »

deci e simplu.... EU FAC CHESTIA ASTA PUBLICA....NU E POSIBIL CA DAK SUNTEM MULTI NU SE I-A NICI O MASURA...EA MI-A SPUS CA A CERUT CONVENZIUNE CU PADOVA DE 2 ANI SI NU A RASPUNS NIMENI....EH HAI..RASPUNDEAU NEGATIV SI TOT RASPUNDEAU NU Huh?.....IN PLUS S-A ENERVAT DE CRED CA VROIA SA MA OMOARE PRIN TEL CAND I-AM SPUS CA M-AM INTERESAT LA PADOVA ....CA DE CE DOMNULE MA BAG EU SA INTREB INAINTE ....PAI EA VREA SA O ASTEPT PE EA PESTE 10 ANI....DECI NU E NORMAL SA ASTEPTI 5 ANI SA ITI FACI MESERIA...IN ORICE CAZ NU SE TERMINA ASA...EU INSIST LA PADOVA...
Memorat
zucchero
Jr. Member
*

« Răspunde #79 : 03-07-2011, 08:14:59 »

pai normal ca s-a enervat ca numai putea ea sa te abureasca in continuare iar daca vrei sa vezi despre ce este vorba si daca vor face conventie cu ministerul suna la universitatea di padova unde ai cerut sa faci tirocinio si aia o sa-ti spuna daca vor face sau nu pentru ca daca stai dupa antonucci o sa stai asa pana la pensie ca ea oricum nu face nimic cum de altfel nu se omoara nici un italian ca sa stii ca daca ai scapa de minister sa nu crezi ca se rezolva dupa aia mai usor toti sunt la fel pentru ca fiecare universitate are legile ei asa ca de aia ti-am spus ca e o mare porcarie iti dau exemplul meu am cerut anul trecut sa fac practica la bologna si mi-au raspuns la universitate ca daca vreau sa fac trebuie sa mai astept un an pentru ca locul era deja ocupat de o romanca care termina acu in iulie acu cand am sunat au spus ca da pot face dar nu la sediul din bologna unde cerusem ci la alt sediu la o departare de 200km asa ca daca vrei sa continui trebuie sa ai multa rabdare eu deja dupa 3 ani m-am saturat
Memorat
STROE IULIAN
Jr. Member
*

« Răspunde #80 : 03-07-2011, 18:15:13 »

nu ramane asa..nu astept eu sa imi rezolve antonucci problemele figurati....chestia este ca mi se pare total deplasat ce se intamplat...spre exemplu in cazul tau ( cate altele mai sunt si cate vor mai fi )e absurd cat rebuie sa astepti....pai ma...iti iese par alb si devii si strabunic si asistent in italia tor nu mai faci...dupa parerea mea ar trebui sa scriem toti undeva-nu stiu unde dar oricum sa se afle ca suntem discriminati- pt ca de fapt despre asta este vorba)...pai cum sa se duca un om normal cu un servici ( magari si cu familie ca si mine) la 200 km sa faca practica 6 luni... avanti indietro toate zilele sau cate doua tre zile pe sapt...

in orice caz ea mi-a spus ca univ din padova e foarte mare: citez

" Universitatea e mare si trebuia sa vorbesti cu persoana care se ocupa de aceste lucruri, mai precis coordinatorul didactic doctor Zanella"

imi zice ea...si cand i-am spus ca am vorbit exact cu  el si mi-a spus ca se poate fara probleme vai a luat foc si mai tare....ca de ce imi permit eu sa sun si sa ma interesez..

Memorat
zucchero
Jr. Member
*

« Răspunde #81 : 04-07-2011, 07:08:26 »

o stiu pe nenorocita ca asa face asa a facut si cu mine in primul an adica in 2009 si dupa aia s-a mai calmat cand o sunam era mai vesela ca ma intreba cum se spune in romaneste la buna ziua , o tampita plus de asta ca o prinzi si foarte greu la telefon eu am sunat-o incontinuu si cate o luna si nu raspundea la e-mail nici atat de aia ti-am spus ca e de durata si practica o faci in fiecare zi cate 8 pe zi stiu de la o prietena care termina acu tirocinio eu m-am gandit mai demult sa-i dam in judecata dar am fi trebuit sa fim mai multi
Memorat
STROE IULIAN
Jr. Member
*

« Răspunde #82 : 04-07-2011, 12:24:38 »

ciao zucchero... eu am incercat sa sun la padova azi dar nu mi-a raspuns nimeni..mi s-a mai intamplat dar pana la urma raspund.. mai incerc maine....cred ca suntem destui in toata italia dat fiind faptul ca vor sa ne opreasca...eu oricum am de gand sa fac ceva daca nu se rezolva in cazul meu.... eu astept si 2 3 luni daca este nevoie.... dar 3 ani mi se pare totusi un pic deplasat ca si timp...

tu ce o sa faci pana la urma?
Memorat
zucchero
Jr. Member
*

« Răspunde #83 : 04-07-2011, 16:52:27 »

pai nu spuneai tu ca o sa fii dispus sa astepti si 10 ani recunoasterea  Grin eu nu mai am nimic de facut zarurile au fost aruncate daca idiotii aia de la universitatea din bologna mi-au spus ca au sediul disponibil nu in bologna unde cerusem ci la imola de asta ti-am spus ca este bataie de joc nu numai din partea ministerului si din partea universitatilor asta fiind pe banii nostri si pe nervii nostri ca oricum nu ii intereseaza dar bare sa fi spus de la inceput ca nu maii au nevoie de personal medical din alte tari si atunci stiam de la inceput ce trebuie sa fac nu sa isi bata joc oricum 300 sau 600 de euro nu e o suma prea mare dar si daca trebuiam sa platim 3000 de euro practica tot asa se comportau asa ca ii f...t in gura
Memorat
darius05
Sr. Member

« Răspunde #84 : 27-07-2011, 14:29:46 »

Nu a mai primit nimeni masuri compensatorii?Nu ca as dori cuiva lucrul asta ,dar ma tem sa nu am si eu parte de acelasi tratament! ???Asa din experienta altora am sti cum sa ne pregatim mai bine.Bafta tuturor si sa nu aveti parte de ele! Wink
Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: