Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: daca nu am 4600ore primesc recunoasterea???  (Citit de 1601 ori)
angi01
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 02-03-2011, 15:40:21 »

nici eu nu am nr de ore cerut insa am o vechime de 16 ani in munca,sa mi ceara oare sa fac voluntariat pt experienta?  LoL
ar fi caraghios tare
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #16 : 02-03-2011, 17:40:55 »

angi, de regula, daca nu intrunesti nr ala de ore, inainte, nu mai departe de anul trecut (zic inainte, ptr ca cineva de curand- de pe site- zicea ca lipsindu-i un anumit nr de ore, i s-a cerut sa aduca adeverinta cum ca a muncit, ca sa compenseze cumva nr de ore lipsa) ministerul iti zicea asa: ai de ales intre aceste masuri compensatorii
-a da examen la Roma (materiile se stabilesc in baza specializarii tale si a anilor de studiu)
sau
-a face practica (tirocinio cum se cheama aici) intr-o structura sanitara (ei te anunta unde si cum).

Acum, nu stiu daca persoana pe care am mentionat-o mai sus a terminat scoala in 2010 (ca din 2010 diplomele sunt recunoscute automat, fara a mai fi nevoie de aceste masuri compensatorii, chiar daca nu intrunesti nr de ore) sau inainte. Tu zici ca ai 16 ani de munca, ceea ce ma face sa cred ca ai terminat demult scoala..oricum, speram bine.
Memorat

K.
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: