Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: DOCUMENTE DE CARE AVEM NEVOIE PT. MINISTERUL SANATATI ROMA  (Citit de 1685 ori)
geaninakati
Veteran

« Răspunde #15 : 10-06-2011, 11:00:31 »

Buna, maia.
Ca sa pleci in Anglia, nu ai nevoie de nicio firma, asta intre paranteze. Acum nu am timp, insa maine poate postez un link in romana despre ce acte iti trebuie acolo.
Cat despre inscrierea la colegiul ipasvi, lucrurile stau asa: intai, tre' sa stii italiana, altfel nu il treci. In al doilea rand, examenul depinde de la oras la oras, fiecare oras avand colegiul lui, deci, regulile lui.
In unele orase, examenul consta doar in exercitii de gramatica si discutie libera, in altele (cele mai multe, cred), in afara de gramatica, ti se cere sa stii si ceva legislatie madicala si, evident, sa stii teorie (tehnici etc.).
Nu stiu unde vei da examen, ca sa iti spun ce acte iti trebuie, insa chiar si daca as sti, nu scrie nicaieri ce anume ti se va da la examen.
Tu trebuie sa citesti topicul Ipasvi, ptr ca acolo colegi ai nostri au povestit despre experienta lor cu examenul. BAFTA.
Memorat

K.
olymp
Vizitator
« Răspunde #16 : 12-07-2011, 16:16:31 »

numai rautate gasesc pe acest site!!!!!!
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #17 : 12-07-2011, 16:43:02 »

io zic ca gasesti fffffffffff multe dar zic eu ffffffffff multe informatii gratis si de calitate ( si cu care altii fac business pe bani multi.... )

asa, deci da-ne un exemplu de rautate ca sa ne ajustam

p.
Memorat

Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: