Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 39   In jos
Imprimă
Autor Subiect: documente pentru RICONOSCIMENTO / EQUIPOLLENZA  (Citit de 40381 ori)
Iulian_asistentulupeste
Jr. Member
*

« Răspunde #240 : 27-09-2010, 14:04:02 »

STIU CA A-TI AUZIT DE MULTE ORI INTREBAREA ASTA....DAR HELP......... ASTEPT RECUNOASTEREA SA VINA DUPA O ZI PE ALTA......... DAR NUSH UNDE SA MA UIT SA MA CAUT, SA MA VAD, UNDE TREBUIE SA INTRU?Huh??  DATI-MI UN LINK........
Memorat
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #241 : 27-09-2010, 14:07:30 »

Cel mai simplu, dai pe google, iti scrii numele complet si o sa iasa la iveala.
Memorat

Buna sa va fie inima.
geaninakati
Veteran

« Răspunde #242 : 27-09-2010, 14:14:22 »

daca roma ti-a eliberat recunoasterea, e posibil sa te fi publicat in "gazetta ufficiale", care e un fel de monitorul de la noi.
insa e posibil sa fii publicat in gazeta DUPA ce primesti recunoasterea. asta referitor la "cum te cauti pe net"

ori te cauti pe google "nume prenume decreto di riconoscimento infermiere" ori intri pe gazzetta ufficiale/parte I ultimi 60 giorni/serie generale si, apoi, ti se deschide o pagina cu listele publicate in ultimele 60 zile. daca imi scrii pe prv numele si prenumele tau si nu te descurci, te ajut io.
Memorat

K.
ana mihaela
Newbie

« Răspunde #243 : 12-10-2010, 14:12:10 »

Am inteles bine? Diploma de Bac trebuie timbrata la Inspectorat?
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #244 : 12-10-2010, 16:31:03 »

Am inteles bine? Diploma de Bac trebuie timbrata la Inspectorat?
pai ce faci cu diploma de bac? la roma nu iti trebuie, doar la bucuresti.
insa da, trebuie vizata la inspectorat.
Memorat

K.
valy78
Jr. Member
*

« Răspunde #245 : 13-10-2010, 11:26:16 »

Dupa aproape 2 luni si jumatate,astazi mi-a iesit equipollenta de la Roma.Tinand cont ca in august nu se lucreaza..........a durat 1 luna si 2 saptamani.Iata ca in ciuda carcotasilor, a iesit fara nici o apostila pe acte.Daca mergeti pe mana mea,acum puteti fi siguri ca nu va trebuie. Multumesc celor care ne-au invatat sa nu dam banii pe prostii care nu mai sunt necesare(apostile). LoL Grin LoL
Memorat

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina.
Unii inchid ochii ca sa nu-l vada,iar altii fug ca sa nu fie arsi.
Johann Wolfgang von Goethe(1749-1832)
ana mihaela
Newbie

« Răspunde #246 : 13-10-2010, 13:34:52 »

Dupa aproape 2 luni si jumatate,astazi mi-a iesit equipollenta de la Roma.Tinand cont ca in august nu se lucreaza..........a durat 1 luna si 2 saptamani.Iata ca in ciuda carcotasilor, a iesit fara nici o apostila pe acte.Daca mergeti pe mana mea,acum puteti fi siguri ca nu va trebuie. Multumesc celor care ne-au invatat sa nu dam banii pe prostii care nu mai sunt necesare(apostile). LoL Grin LoL
Doar le ai tradus si legalizat?Sau cum ai facut fara apostille?
Memorat
valy78
Jr. Member
*

« Răspunde #247 : 13-10-2010, 14:43:21 »

Doar le ai tradus si legalizat?Sau cum ai facut fara apostille?
Poti sa dai un clik pe numele meu si vezi mai vechi postari ale mele.Sau :
-copie xerox CI si/sau Permis Conducere(cu semnatura)
-copie xerox Certificat Competenta+copie xerox traducere legalizata
-copie xerox Certificat(Ministerul Sanatatii Romania)+copie xerox traducere legalizata
-copie xerox Plan Invatamant+ copie xerox traducere legalizata
-copie xerox Cerificat Membru OAMMGR+copie xerox traducere legalizata.
TOATE ACESTE ACTE FARA APOSTILA.

Mi-au fost inapoiate urmatoarele acte pe care le pusesem in plus:
-Adeverinta culpe medicale
-Foie matricola
-Certificat de casatorie(se vede de pe certificatul emis de MS Romania daca esti casatorita sau nu)
-Procura notariala(a fost doar studiata de catre functionar)
Memorat

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina.
Alizée
Veteran

« Răspunde #248 : 13-10-2010, 14:44:33 »

N-ai apostilat nici actele originale?
Memorat
valy78
Jr. Member
*

« Răspunde #249 : 13-10-2010, 14:50:58 »

N-ai apostilat nici actele originale?
NU
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #250 : 13-10-2010, 14:53:58 »

mah...
pacat ca nu scrie pe nicaieri, in mod oficial.
Memorat
valy78
Jr. Member
*

« Răspunde #251 : 13-10-2010, 15:48:35 »

mah...
Este adevarat ca nu scrie pe nicaieri in mod oficial,dar la MS Roma a sunat cumnata mea(de 18 ani in Italia) inainte sa fac actele si a intrebat daca mai trebuie apostile pe vreun act (original,tradus,etc).Raspunsul a fost "Este un acord bilateral care stipuleaza ca cetatenii romani nu mai trebuiesc sa apostileze actele ptr MS Roma".In baza acestor vorbe si a ce a mai citit pe forum, am facut eu dosarul pentru Roma si iata ca este adevarat,astazi am primit recunoasterea.La fel ca mine a intocmit un alt user al acestui forum: "bebelstrumf" si cu toate ca a trimis dosarul dupa mine, a primit cu 2 saptamani inaintea mea.Si dosarul ei a fost IDENTIC.Fara APOSTILA pe nici un act,doar tradus si legalizat.Stiu, ptr ca iti urmaresc postarile ca intrebarea ta, fata de a altora, nu a fost ironica.Acum, de asta am si postat, ca viitorii colegi ce doresc Equpollenta sa poata economisi niste bani.Cine vrea sa ma creada nu are ce pierde, cine nu, hammer le dau niste link-uri cu firme de intermediere. Grin
Memorat

Alizée
Veteran

« Răspunde #252 : 13-10-2010, 15:54:17 »

Nici gand sa fiu ironica.
Ma gandeam ca nefiind o chestie oficiala, lumea cheltuie oricum banii pe apostile, care din neincredere, care din nestiinta  Undecided
Memorat
valy78
Jr. Member
*

« Răspunde #253 : 13-10-2010, 16:05:03 »

Asa este,am stat si eu cu frica,mai ales ca era dosarul sotiei mele,dar iata ca este adevarat.Cine nu ma crede,de bine cine vrea alte relatii ma poate intreba pe forum sau in mesaj privat.Sunt la dispozitie,fara cost suplimentar LoL
Memorat

mihaicrn
Vizitator
« Răspunde #254 : 13-10-2010, 16:08:14 »

mah...

Pacat, dar aici este precizat foarte clar, articolul 46 D.P.R. n 445/2000

http://www.parlamento.it/parlam/leggi/deleghe/00443dla.htm

Memorat
Pagini: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 39   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: