Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 37 38 [39]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: documente pentru RICONOSCIMENTO / EQUIPOLLENZA  (Citit de 40381 ori)
carmen.86
Jr. Member
*

« Răspunde #570 : 27-02-2011, 20:26:01 »

am abordat si treaba cu ospite dar nu accepta aia de la ipasvi vor rezidenta ,si da eu stau la cineva dar aceste persoane nu pot sami faca mie rezidenta gasisem pe altcineva in fine o italianca.iar treaba cu asigurarea era pe 1 an dar nu acoperea tot , dar de la asigurare miau zis ca o alta nu exista deci eu nu mai stiu incotro sa o iau pt ca daca ii intrebi pe ei ce fel de asigurare vor da din umeri ca nu stiu, deci e un cerc vicios in care am cazut eu si sincer nu stiu cum voi iesi....singura cale e cu badanta si sper ca peste nu stiu cat timp sa o rezolv dar daca reuseam asa poate intram in ex acu pe 10 dar....astai viata suntem romani...
Memorat
angi01
Jr. Member
*

« Răspunde #571 : 27-02-2011, 21:03:51 »

citind ce scrie aici  http://www.romania-italia.info/forum/personal-medical-in-italia/cu-apostile-sau-nu/
trag concluzia ca actele pot fi doar traduse si insotite de o declaratie pe proprie raspundere ca sunt cele originale,gresesc?
sau exista o cerere-tip pt "dichiarazione di notorieta"?

va multumesc tuturor celor care mi ati raspuns.sunteti cu adevarat amabili  Smiley
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #572 : 27-02-2011, 21:53:20 »

da, angi, actele le traduci si traducerile le legalizezi. apoi, faci copii pe care le trimiti la minister, insotite de "dichiarazione di notorieta", document pe care il descarci de pe site-ul min. san. italian, adica de acilea:  http://www.salute.gov.it/imgs/C_17_pagineAree_92_listaFile_itemName_28_file.doc

in coloana din stanga, scrii titlul actului, ex. "diploma di conseguimento"..
in coloana din dreapta, treci adresa institutiei care a eliberat dcumentul, ex. ptr diploma, treci adresa ministerului educatiei si cercetarii

in declaratia asta, declari pe propria raspundere ca acele copii ale traducerilor pe care le atasezi la dosar sunt conforme cu traducerile.
Memorat

K.
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #573 : 28-02-2011, 11:02:56 »

pai cred ca e vorba chiar de modulul ala tipizat ala care se cere si se semneaza la Comune in fatza lu domnu

p.

citind ce scrie aici  http://www.romania-italia.info/forum/personal-medical-in-italia/cu-apostile-sau-nu/
trag concluzia ca actele pot fi doar traduse si insotite de o declaratie pe proprie raspundere ca sunt cele originale,gresesc?
sau exista o cerere-tip pt "dichiarazione di notorieta"?

va multumesc tuturor celor care mi ati raspuns.sunteti cu adevarat amabili  Smiley
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #574 : 28-02-2011, 11:03:40 »

cineva sa deschida un nou topic

documente pentru RICONOSCIMENTO / EQUIPOLLENZA  - volumul 2

ca asta a devenit prea lung (39 pagini ! )
Memorat

pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #575 : 28-02-2011, 12:21:10 »

Of..of..of,ce sa mai cred?imi fac pasaport sau nu?

nu, tu absolut nu ai nevoie. de cand sintem in UE daca ai poze in costum de pionier in care te vezi bine nu mai e nevoie de pasaport

p.

« Ultima modificare: 28-02-2011, 12:26:21 de către pippus » Memorat

Pagini: 1 ... 37 38 [39]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: