Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 39   In jos
Imprimă
Autor Subiect: documente pentru RICONOSCIMENTO / EQUIPOLLENZA  (Citit de 40381 ori)
simona_02
Vizitator
« Răspunde #15 : 26-09-2008, 15:20:05 »

dacã obþii recunoaºterea diplomei, îþi poþi gãsi de lucru ºi fãrã experienþã.
Memorat
Mihaela82
Jr. Member
*

« Răspunde #16 : 26-09-2008, 21:46:40 »

Multumesc frumos de raspuns Simona.Mai am un pic si termin dosarul pt Roma Smiley dupa care vado via:D
Memorat
a_damaianti
Sr. Member

« Răspunde #17 : 27-09-2008, 14:52:59 »

Buna, Simona!... ce ne-am fi facut noi fara tine?!.. Dumnezeu, sa te aiba in paza!.. i-ti multumesc, pentru toate cele scrise!..
Memorat
emili
Jr. Member
*

« Răspunde #18 : 03-06-2009, 14:00:05 »

Deja m-am incurcat de tot.Pentru actele care trebuie trimise la Roma e necesar si certificatul de casatorie in cazul in care pe diploma,certificate, etc scrie numele de dinainte de casatorie si cel nou?
Si ce CI trebuie?italian sau roman?
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #19 : 03-06-2009, 14:19:39 »

emili,sa inteleg ca ti-ai schimbat numele dupa casatorie? in cazul asta iti trebuie si cert de casatorie + copie pasaport.important !! copii dupa toate actele in limba romana-legalizate,multa bafta !
« Ultima modificare: 04-06-2009, 08:37:28 de către ccorina » Memorat
emili
Jr. Member
*

« Răspunde #20 : 03-06-2009, 15:08:30 »

Mersi mult.Da, mi-am schimbat numele.
Pasaportul e obligatoriu?Ca eu nu am decat buletin romanesc.Si buletinul italian, acte de rezidenta nu e nevoie sa le trimit?
Memorat
mona
Sr. Member

« Răspunde #21 : 06-06-2009, 14:53:27 »

eu am trimis copie trad si leg dup cert de casatorie,copie pasaport,copie buletin italian
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #22 : 06-06-2009, 18:44:50 »

Mersi mult.Da, mi-am schimbat numele.
Pasaportul e obligatoriu?Ca eu nu am decat buletin romanesc.Si buletinul italian, acte de rezidenta nu e nevoie sa le trimit?

emili nu iti cere nimeni pasaportul in mod special. ci un document in care sa fie prezenta semnatura ta. cum pe buletinul romanesc nu e, ramane pasaportul sau CI din italia.
Memorat
domnica-spa
Jr. Member
*

« Răspunde #23 : 10-06-2009, 16:13:21 »

Buna..am si eu o rugaminte daca ma ajuta cineva...eu am apostilat,tradus,legalizat si supralegalizat toate documentele cerute inclusiv adeverinta de la minister..eu sunt in Italia si vreau sa trimit dosarul la Roma dar nu am inteles un lucru..trimit copii autentificate in comune pe raza careia am rezidenta la toate actele??(dupa cele traduse sau dupa originale??) ca eu nu am facut  copii legalizate la nici un act in Romania si nu as vrea sa autentific aici o copie daca nu imi e necesara pentru ca e destul de scump.m-am interesat si e in jur de 14 euro..imi spune cineva cum treb sa procedez?? multumesc..
Memorat

Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. (Pascal)
ccorina
Vizitator
« Răspunde #24 : 10-06-2009, 19:44:02 »

domnica,actele apostilate,traduse,leg si supralegalizate sunt cele care o sa le trimiti la ms.roma si ca atare inlocuieste originalele actelor romanesti,deci cu astea mergi in comune unde esti rezidenta si ceri autenticarea,eu axact asa am procedat! in ce priveste copiile dupa originalul in limba romana,eu le-am trimis nelegalizate-copie simpla si am primit recunoasterea,multa bafta!
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #25 : 10-06-2009, 19:49:23 »

domnica,inca ceva,in comune sunt mai multe modalitati ,mi-e mi-a cerut autenticate cu marca da bolo ,care pt toate actele imi ceruse pt fiecare aut in parte 14,90 iar in total la toate actele ajunsese la 90 euro ,la care am refuzat si mi-a facut fara marca da bolo si a fost 2 euro !si nu am avut probleme.
« Ultima modificare: 10-06-2009, 22:06:25 de către ccorina » Memorat
domnica-spa
Jr. Member
*

« Răspunde #26 : 10-06-2009, 20:45:09 »

Mersi Ccorina,mi-ai fost de mare ajutor..eram in dificultate..va tin la curent cu ce se va intampla..sunt cam speriata ca voi da IPASVI in Torino si nu am auzit deloc lucruri bune despre comisia de aici...dar am un avantaj..am destul timp la dispozitie sa invat,nu??? trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor.. Wink
Memorat

Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. (Pascal)
mona
Sr. Member

« Răspunde #27 : 14-06-2009, 20:45:08 »

dar de ce le mai autentifici daca ai tradus ,legalizat si supralegaliza?Huh?  trimiti fotocopii la astea alea originale raman la tine
Memorat
domnica-spa
Jr. Member
*

« Răspunde #28 : 14-06-2009, 20:48:43 »

dar de ce le mai autentifici daca ai tradus ,legalizat si supralegaliza?Huh?  trimiti fotocopii la astea alea originale raman la tine
voi trimite copii autentificate dupa actele traduse,legalizate..nu asa treb sa fac??si copii xerox dupa cele originale
Memorat

mona
Sr. Member

« Răspunde #29 : 14-06-2009, 20:56:42 »

tu ti-ai facut singura actele??
mie mi le-a facut cineva si mi le-a trimis asa frumos asezate scria pe fiecare:"astea le trimiti la roma":.....astea rama la tine
eu nu am mai autentificat nimic
chiar am trimis planul de invatamant ne tradus ne nimik in romana doar......pt ca tipa  zicea ca nu mai tb ....dar eu totusi l-am trimis macar sa se vada orele alea 4600 si de asta stau cam nedumerita in rest am avut totul facut bn
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 39   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: