Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 23 24 [25]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: examen Ipasvi II  (Citit de 18546 ori)
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #360 : 21-04-2011, 18:47:32 »

In sfarsit am terminat odiseea examenelor si documentelor...astazi am sustinut examenul la ipasvi ancona...timpul de lucru acordat a fost de 20 de min in care trebuia sa facem 7 exercitii cu cate 7-8 intrebari fiecare.
La 1 era sa facem frazele de la plural la singular si invers.
Al 2-lea sa trecem in dreptul frazelor articolul indeterminativ care lipsea.
Al3-lea de pus pronomi possessivi care lipseau.
Al4-lea de pus unde lipsea verbul la timpul corect in contextul frazei
Al 5-lea fraze unde trebuia pus articolul determinativ ce lipsea 
Al6-lea sa trasformam fraza de la activ la pasiv
Al 7-lea era un text de citit si apoi de raspuns la intrebari din acel text.
Proba orala a constat doar intr-un dialog sa testeze gradul de exprimare.
Nu au fost intrebari din codul deontologic.
Am fost doar in 3 si doar una nu l-a luat.
In cazul ei era indiana a trebuit fiind extracomunitara sa dea si intrebari din nursing si nu prea le avea nici cu una si nici cu limba. Cealalta fata romanca chiar daca a gresit mult la scris au incercat si au ajutat-o la oral si ei i-au pus intrebari despre diagnosticul de nursing si despre rolul asistentei in ingrijirea bolnavului...a fost varza dar i l-au dat...deci nu va speriati ca comisia pare ok.
Multa bafta si succes tuturor!!!! Acum merg sa sarbatoresc LoL))
Memorat
GEANINA76
Sr. Member

« Răspunde #361 : 22-04-2011, 08:06:09 »

bravo geta!!!!!!!!!!!!!multa bafta in continuare!!!!!!!!!!!!!(totusi nu inteleg de ce acelei tipe i-a dat din nursing,fiindca si eu cand am mers la ipasvi ancona am intrebat si au zis ca dau doar din limba italiana).acum sa vedem ce-o fi.inca o data multa bafta in continuare si sa ne anunti ce ai mai facut!!!!!!!PASTE FERICIT!!!!!!!!!!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #362 : 22-04-2011, 16:04:04 »

geta, FELICITARI!

geanina, hai sa te lamuresc: pe decretul de recunoastere scrie ca noi trebuie sa dam examen lingvistic. teoretic, doar examen de limba tre' sa dam, practic tehnica asta o aplica doar anumite colegii: ancona, perugia, livorno, parca si prin sud.
in schimb, indianca este extracomunitara, iar ei, extracomunitarii,  trebuie sa dea examen si din legislatie medicala si nursing.

vei vedea, cand vei primi decretul, pe el va scrie exact ce am zis mai sus.
Memorat

K.
GEANINA76
Sr. Member

« Răspunde #363 : 22-04-2011, 16:50:13 »

geanina,oare apuc ziua cand sa vad si eu recunoasterea?Huh?Huh?Huh??? Cry Cry Cry(fiindca la cat de ghinionista sunt,parca am furat aceasta diploma,nici nu zici ca am platit scoala postliceala de ma ustura si acum pielea) Cry Cry Cry Cry.cand am fost la ipasvi ancona sa vad ce se da la examen,mi-a zis sa stau linistita ca este un examen usor doar din limba italiana(scris si oral),am intrebat-o daca se da din codice sau din tehnici si mi-a zis ca din aceste se da la examenul pentru angajare.problema e sa nu te intrebe din vreo tehnica pe care nici macar nu am citit-o si raman muta...........(asta in cazul in care o sa am si eu recunoasterea Cry Cry Cry).
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #364 : 22-04-2011, 17:21:57 »

Geanina, o sa o vezi, stai linistita!
Eu m-am zbatut din 2005 pentru recunoastere, asa incat judeca si tu, mai asteapta putin si va fi bine.
Memorat

K.
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #365 : 22-04-2011, 20:27:39 »

Stai linistita Geanina ca nu te intreaba de tehnici si cum a spus Geaninakati ptr indianca care a fost cu mine le examen este divers fiind extracomunitara. Pe cealalta romanca a intrebat-o de diagnostic de nursing si rolul asistentei in spital cred ca mai mult ca pe un dialog sa vada cum se exprima daca intelege ce i se spune,etc...crede-ma era varza gagica nici nu auzise de diagnostic de nursing si a terminat in 2010 la oradea...in fine l-a luat...daca l-a luat ea ce mai... ca nu stia mare lucru nici la gramatica( nici macar nu stia care este 1-2-3 persoana la plural si la singular) deci nici macar abc-ul in gramatica. Ai sa vezi ca o sa fie bine! Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi! Smiley
Memorat
GEANINA76
Sr. Member

« Răspunde #366 : 23-04-2011, 07:57:29 »

geaninakaty  dar din cate inteleg eu ai terminat in 2005 scoala postliceala,dar in 2010 ai facut cele 3 luni de practica si ai dat examen la oammr.cand ai obtinut recomandarea de la bucuresti?ai depus ceva la dosarul pentru roma care sa ateste ca ai facut cele 3 luni de practica?poate ca din cauza asta ti-au dat recunoasterea(or fi considerat ca ai terminat in 2010).
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #367 : 23-04-2011, 09:42:26 »

nu, eu am absolvit in 2000, insa in imi expirase atestatul de libera practica (eu nu mai munceam din 2002, deci trecusera 7 ani) si cum in 2009 ca sa depun actele la roma aveam nevoie de el, ca sa imi elibereze altul (certificat de membru oammr) a trebuit sa fac practica 3 luni si, apoi, sa dau examen.
la roma nu am depus nimic altceva decat ai depus si tu, nici macar carnetul de munca, nimic, si uite-asa in 2010 am obtinut recunoasterea.
eu ziceam ca ma chinui din 2005, ptr ca inainte de 2007 era greu, apelasem la o firma, am cheltuit o caruta de bani si mi-a tras si plasa, dupa care incet incet, am inceput sa imi fac actele singura, dar era greu, ptr ca ma aflam in Italia, dar pana la urma s-a rezolvat.
recomandarea de la bucuresti am obtinut-o in iulie 2009, dura mai putin atunci.
Memorat

K.
radu valerian
Jr. Member
*

« Răspunde #368 : 26-04-2011, 21:33:59 »

geanina76 ai sa primesti recunoasterea nu stiu ce i-ti lipseste tie?
Memorat
radu valerian
Jr. Member
*

« Răspunde #369 : 26-04-2011, 21:37:36 »

HRISTOS A INVIAT!!!
in ce consta examenul la ipasvi roma ?
care stie sa-mi spuna cite ceva
multumesc
Memorat
radu valerian
Jr. Member