Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Fatebenefratelli Milano angajeaza - concurs public 25 locuri infermieri  (Citit de 1475 ori)
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #15 : 28-06-2011, 20:25:56 »

Referitor la persoana interesata sa faca volontariat...eu am mers la Asl unde apartin la birou si am intrebat de persoana care se ocupa de voluntariat si m-a intrebat unde vreau sa-l fac( sectia) eu am ales urgente (PS) am complectat o cerere scrisa care a fost trimisa de ea la spital unde au semnat seful de sectie, as sanitar ca sunt de acord cu intrarea mea pe sectie dupa care a trebuit sa imi fac o asigurare personala de infortunii deoarece spitalul acopera ptr mal prasix nu si daca iti faci rau singura. Mi-au dat un cartelin sa timbrez si mi-au spus ca pot sta 6 luni sa fac volontariat pe repart si daca doresc sa mai fac dupa trebuie facuta alta cerere. Mi-au zis ca pot schimba si repartul numai ca trebuie sa anunt la oficiu. Mi-au facut diviza si sunt acum ptr 2 sapt doar de dimineata si sunt la medicina de urgenta( unde se tin sub observatie cei trimis de la ps ptr 24-48 h) ca sa ma obisnuiesc cu sectia dupa care pot face si in ture si intru pe sectia de ps. Ce sa spun in 2 zile de cand am inceput am fost lasata de ei sa incerc sa fac de toate ca sa invat nu ca in romania ca le era frica sa te lase...am pus prima sonda vezicala la barbat, prelievi, inj IM...si si mi-au dedicat si timp sa imi arate bandajele cu ce le fac si materialele care sunt cu mult inainte fata de cele vazute in spitalele de la noi. Oricum stiu ca aceasta experienta nu da nici un fel de colaborare cu ei dar ma ajuta sa imi fac experienta si in eventualitatea unui concurs sa pot face fata la proba practica. Partea rea este ca nefiind platita este foarte greu de continuat asa...poate se v-a elibera vre-un post pe la o casa de riposo. Numai bine si multa bafta tuturor!!!

Ps. Geaninakati eu sunt cu litera P...si in general cu cine am vorbit mi-au spus ca daca nu este vorba de avisi ptr soli titoli la celelalte se face mereu test grila plus proba practica...am cumparat caretea recomandata de cei de pe forum si imi dau seama ca mai am multe de invatat asa ca nu stiu nici eu cate sanse am!   
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #16 : 29-06-2011, 16:18:17 »

e pentru titoli, vezi ca s-a publicat lista cu data cand se tine interviul, faza e ca eu sunt pe 20 iulie, sunt in jur de 600 candidati, iti dai seama ca eu nu am sanse.
Memorat

K.
geaninakati
Veteran

« Răspunde #17 : 29-06-2011, 17:02:03 »

tu esti pe 18 iulie, cred Smiley)))
Memorat

K.
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #18 : 30-06-2011, 21:36:04 »

Exact Geaninakati sunt pe 18 iulie deci am sa te tin la curent ca am vazut ca tu esti pe 20...ai vazut cati romanii suntem...singura chestie este ca nu au specificat cate locuri disponibile sunt! Tu sti ceva? Oricum stiu ca nici eu nu am sanse dar incerc sa imi fac o idee cat de cat...sper sa nu ma demoralizez...asta este ce sa faci ne facem experienta ca asta este gratis LoL Grin
Bafta!!!   
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #19 : 30-06-2011, 22:54:27 »

e un loc, atat
Memorat

K.
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #20 : 01-07-2011, 15:19:02 »

Esti sigura Geanikati ca eu am recitit avizul si nu era specificat nimic ca numar de locuri...sper din suflet sa te gresesti...daca nu asta este!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #21 : 02-07-2011, 09:05:36 »

sincera sa fiu, in anunt nu scria, insa vazusem pe alt site de concursuri ca scria ca e doar un loc. oricum, eu incerc, desi din pacate, la cate sute de candidati sunt, nu am sanse, dar macar vad si eu cum se desfasoara un concurs.
Memorat

K.
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: