Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: FIRME DE PLASAMENT VOL 2  (Citit de 17958 ori)
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #240 : 22-09-2011, 15:32:01 »

fak pariu k ai gresit ceva la cv/ai cv skris prost, k nu e posibil sa nu te keme nimeni dak ai meseria aia

Spuneti-mi si mie o agentie cat de cat seroiasa pentru k eu imi tot caut d lucru ca asistenta de vreo 8-9 luni si nimik,am tot trimis cv-uri,am cautat in ziare,am sunat,am fost la case de cura si nimik.Locuiesc intr-o zona.........unde nu se cauta asistente doar badante.
Memorat

Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #241 : 22-09-2011, 18:52:56 »

Confirm si eu ca nu am gasit nimic de munca in zona marche-umbria deci dispusa sa ma transfer in una din zonele respective, am masina sa ma pot deplasa, limba vorbita foarte bine si nimic...peste tot ti se spune sa lasi cv-ul dar momentan nu au nevoie...se mai cere si experienta...in sistemul de stat se participa la avize se fac graduatorii de merit in functie de experienta,cursuri,etc iar daca ai bafta sa intri in graduatorie dureaza destul de mult timp daca nu esti pe un loc fruntas. Deci eu din aprilie de cand am inscrierea la IPASVI nu am gasit nimic....si ce este mai grav ca am cautat orice fel de munca ca sa castig intre timp ceva...surpriza....nimic de luni de zile! Asa ca continui cu voluntariatul in spital fac cursuri peste cursuri sa acumulez ceva punctaj si particip la toate avizele care ies la bataie....nu este greu ci foarte greu in prezent in zona marche-umbria imposibil sa gasesti de munca... trebuie multa rabdare si sa ai pe cineva care sa te sustina financiar pana iti gasesti ceva de munca. Multa bafta tuturor!!!!
Memorat
Asistentu
Jr. Member
*

« Răspunde #242 : 22-09-2011, 20:24:31 »

fak pariu k ai gresit ceva la cv/ai cv skris prost, k nu e posibil sa nu te keme nimeni dak ai meseria aia

@pippus stie de ce a scris asa.  LoL
Memorat
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #243 : 23-09-2011, 14:04:14 »

Ok...sorry pippus Wink
Memorat
Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: