Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: imi poate spune cineva......  (Citit de 498 ori)
ankmana
Newbie

« : 12-07-2011, 10:44:32 »

am obtinut toate actele in italia,toate aprobarile,am dat ex IPASVI,l-am luat cu brio....dar m-am impotmolit la angajari...peste tot se cere experienta...am eu ghinion sau asa e peste tot in italia????apropo,eu sunt in prov.CN
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #1 : 12-07-2011, 10:51:19 »

am obtinut toate actele in italia,toate aprobarile,am dat ex IPASVI,l-am luat cu brio....dar m-am impotmolit la angajari...peste tot se cere experienta...am eu ghinion sau asa e peste tot in italia????apropo,eu sunt in prov.CN

citeste topicele de aici, se vorbeste de voluntariat, cum se face
si cum sa incepi sa lucrezi

p.
Memorat

Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 12-07-2011, 18:36:04 »

Ankmana incearca sa te uiti pe net pe sitte-urile gen asur, (AUSL),concorsi pubblici.it...si incearca sa participi la toate avizele care ies in zona ta ptr titoli in general este contract 6 luni si daca ai bafta sa intri in graduatorie este un bun inceput...eu am inceput cu voluntariat ca sa reusesc cat de cat sa imi fac ceva experienta si imi valoreaza si ca punctaj deoarece imi certifica orele desfasurate in spital. Eu am terminat cu documentele in luna aprilie si inca nu am reusit sa intru in sistem...este destul de greu si trebuie multa rabdare. Chiar astazi am vorbit la spital cu alti infermieri care au inceput acum cateva luni munca printr-un aviz de soli titoli cu contract de 6 luni si care si ei nestiind daca li se renoveaza contractul participa la toate avizele in toata italia. Am inteles ca majoritatea tanjesc dupa avizele cu contract indeterminat ptr care sunt dispusi sa se transfere in alte zone ale italiei ptr o perioada de timp variabila pana pot cere trasfeimentul in zona de origine. Multa rabdare si bafta! Smiley
Memorat
ionut_san
Newbie

« Răspunde #3 : 21-07-2011, 19:33:12 »

citeste topicele de aici, se vorbeste de voluntariat, cum se face
si cum sa incepi sa lucrezi

care topice unde ?poti fii mai explicit?
p.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: