Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: intrebare certificat de conformitate  (Citit de 847 ori)
Corina80
Jr. Member
*

« : 26-08-2009, 14:04:47 »

Buna,sunt in Italia de mai multi ani si in vara asta cand am fost in Romania mi-am legalizat toate actele ce imi trebuie pt certificat, dar m-am intors in Italia pt ca trebuia sa incep lucrul, intrebarea mea este daca pot sa scriu in cerere domiciliul de aici? si daca pot sa trimit actele prin posta recomandate de aici, la minister in Bucuresti? VA MULTUMESC.
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #1 : 26-08-2009, 14:22:24 »

Trebuie sa scrii domiciliul care il ai pe cartea de identitate. Iti trebuie si o copie a cartii de identitate. Banuiesc ca vei pune copia cartii de identitate romaneasca. Deci adresa din Romania. Ca sa corespunda.
Memorat
Corina80
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 27-08-2009, 15:03:06 »

da ai dreptate voi pune fotocopie dupa carte de identitate romaneasca, dar de trimis la Bucuresti le voi trimite de aici ce pot sa fac? sa speram ca ajung. Smiley
Memorat
Alizée
Veteran

« Răspunde #3 : 27-08-2009, 15:29:42 »

Trimite-le cu confirmare de primire. Multa bafta Kiss
Memorat
Corina80
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 29-08-2009, 08:26:14 »

mersi mult asa am sa fac. Kiss
Memorat
simonas
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 24-09-2009, 08:19:10 »

Buna corina80! Am inteles ca esti in italia de mai multi ani....ai reusit sa iti iei adeverinta de libera practica???,  eu trebuie sa dau o reatestare deoarece nu am profesat timp de cinci ani.
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #6 : 24-09-2009, 08:26:56 »

simonas,eu am obtinut libera practica doar dupa 3 luni de practica in spital si reatestare de catre oammr ,altfel nu o primesti,iar autorizatia de libera practica din cite stiu nu iti trebuie pt Bucuresti dar trebuie sigur la ministerul sanatatii din Roma..
Memorat
simonas
Jr. Member
*

« Răspunde #7 : 24-09-2009, 09:04:31 »

multumesc ccorina pentru raspuns.cum eu nu am profesat niciodata nu stiam despre acest lucru ,erau niste zvonuri cand eram in scoala dar credeam toti ca nu este adevarat.
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #8 : 24-09-2009, 09:17:27 »

simonas, stai linistita si eu am profesat putin si oricum ,atunci nici nu exista oammr si autorizatia de libera practica...
Memorat
ra.sanda
Jr. Member
*

« Răspunde #9 : 24-09-2009, 13:41:17 »

ccorina,am sunat azi la ministerul sanatatii  de aici,si au zis ca ei imi dau certificat de conformitate,nu ordinul tehnicienilor dentari,asa cum au zis pirma oara.au zis sa trimit actele prin posta si o sa fie gata in 2 luni.voi cum ati facut?cum crezi ca-i mai bine ?sa merg acolo,sau sa le trimit.ei au zis ca sa le trimit
 Huh?
Memorat
ccorina
Vizitator
« Răspunde #10 : 24-09-2009, 17:18:16 »

ra.sanda, mi se pare normal sa il elibereze ministerul,pt ca la asistenti chiar si cu recomandarea pe care mi-au dat mie,este specificat ca poti profesa in Romania si te sustine in vederea recunoasterii....deci nu prea vad cum astfel de certificat,il poate elibera ordinul tehnicienilor,,,in cazul asta oricum iti convine sa depui actele,cistigi timp.

nu sunt sigura dar mi se pare ca monyy a trimis actele prin posta...
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: