Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Job Infermiere professionale  (Citit de 2658 ori)
geaninakati
Veteran

« Răspunde #30 : 20-05-2011, 15:30:57 »

Am si eu o intrebare pentru voi cum se face ca firmele din romania te ajuta iti faci actele  pai hai sa iti explic, dupa logica mea, evident. Firmele, cand te "ajuta" cu actele (care, MAXIM, costa 200 euro -maxim, zic - facute de tine), iti iau bani la greu, sunt convinsa ca au acorduri cu traducatorii si restu', cu notarii etc. deci, tie firma iti cere 1000 euro (sau 500, ce stiu eu?), cand de fapt, nu ar trebui sa cheltui nici 200, intelegi? deci, ei ies mereu in castig facandu-ti actele, oricum ar fi. si nu cred ca te ajuta cu ipasvi si inscrierea la el si te lasa balta in Italia...eventual te ajuta pana la ipasvi si te lasa balta.
tu in ce situatie te afli?
daca vrei, pana la ipasvi, te ajutam noi, repede, bine si cu bani putini. succes
Memorat

K.
loredana8215
Jr. Member
*

« Răspunde #31 : 24-05-2011, 07:59:23 »

te  rog sa imi raspunzi si mie oblio ,vazand ca stii multe detalii despre acest anunt,de ce tin mortis cei de de la arena sa se cunoasca cele 2 persoane.eu ma incadram in celelalte cerinte..dar necunoscand cea de-a doua persoana,m-au respins...
Memorat
oblio
Full Member
**

« Răspunde #32 : 24-05-2011, 08:36:31 »

te  rog sa imi raspunzi si mie oblio ,vazand ca stii multe detalii despre acest anunt,de ce tin mortis cei de de la arena sa se cunoasca cele 2 persoane.eu ma incadram in celelalte cerinte..dar necunoscand cea de-a doua persoana,m-au respins...

Imi pare rau ca trebuie sa repet am mai spus ca informatia despre acest job am aflato in momentul in care discutam cu ei la telefon pentru o alta problema si m-am oferit sa postez aici acest anunt, nu cunosc amanunte si nu am nici o treaba de aia am precizat cei care doresc relatii sa sune direct, am incercat doar sa dau o mana de ajutor atat.
Sunteti respinsi sau admisi, ori va convine sau nu acest job asta este problema voastra.
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: