Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: loc de munca  (Citit de 719 ori)
Mihaela82
Jr. Member
*

« : 14-09-2011, 09:22:57 »

caut un loc de munca ,regiunea Toscana, Liguria,Veneto...help me
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #1 : 14-09-2011, 11:22:09 »

caut un loc de munca ,regiunea Toscana, Liguria,Veneto...help me
Metodele in gasirea unui loc de munca sunt mereu aceleasi: internet (de fapt, internetul e mijlocul principal pentru a avea acces la celelalte metode), ziare, avize/concursuri, candidaturi spontanee, cooperative/agentii de munca si, nu in ultimul rand, pile ;-) Succes!
Memorat

K.
Mihaela82
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 14-09-2011, 13:10:06 »

multumesc geanina, urmaresc in fiecare zi pe internet, ziare, am fost si personal la case si nu-i nimic iar pile nu am  Grin
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #3 : 14-09-2011, 23:23:25 »

in respectivele zone, am gasit o groaza de anunturi pe net, le-ai luat pe toate la rand? de curand, cautau asistente in siena.. mai insista, pana la urma, ceva-ceva tot vei gasi! pai daca nu gasesti in veneto, ce naiba sa mai zici de umbria, unde stau io, ca e VARZA? deci, in mai mult de un an, in afara de vreo 2 avize, eu nu am gasit nimic, dealtfel eu muncesc in toscana!
Memorat

K.
gabyan84
Newbie

« Răspunde #4 : 22-09-2011, 13:52:29 »

Are dreptate Mihaela,cu netul nu faci nimik si nici d una singura,eu am ipasvi si toate actele din ianuarie si de atunci tot umblu p la case di cura, trimit cv .................fara numar,ziare etc dak e o zona d nu se cauta si nici nu ai pile la revedere, badanta k mine.Eu tot sper k nu renunt usor dar..............dak stie cineva unde angajeaza p bune si fara pile chiar dak e in alta regiune..........eu sunt disponibila.
Memorat
russian doll
Jr. Member
*

« Răspunde #5 : 23-09-2011, 14:48:14 »

fratilor,cum nu gasiti locuri de munca? hammer ieri am fost la colegiu(TREVISO) sa ma inscriu pt examen,si undeva la un vizier erau afisate posturi pt infermieri(in case di riposo),atat in regiune,cat si in anglia(la londra).cine e din treviso,sau din regiune poate sa se intereseze la colegiu.mult succes
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: