Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: medici in Italia  (Citit de 3986 ori)
alla
Newbie

« Răspunde #30 : 01-09-2009, 16:42:40 »

Salut am citit pe forum ce scriati despre echivalari, eu ma tot pregatesc sa incep cu mersul la ms. in ro. dar groaza mea cea mai mare e ca dupa ce treci prin toate si intri in ordin m. iti gasesti de lucru? Eu lucrez de 10 ani in ro. dar abia acum m-am hotarat sa-mi fac sp. pe mf. oare ma ajuta la ceva acolo?   
Memorat
aditza
Newbie

« Răspunde #31 : 02-09-2009, 09:45:08 »

ca sa fii medic de familie in italia iti trebuie recunoasterea diplomei de catre ministerul sanatatii de la roma.daca ai toate actele este gata relativ repede.a mea am primit-o intr-o luna.trebuie sa te inscrii la ordinul medicilor de aici-taxele sunt vreo 400eur.examenul pt medici de fam se da in sept,cam pe vremea asta.este pe regiune,deci nu tine de universitati si consta in 100 intrebari grila.exam pe restul specializarilor se da in primavara,nu stiu cand exact.pe site-ul universitatilor se afiseaza din timp.multa bafta!stiu ca e cam dificil sa razbati aici.si eu sa vad ce o sa pot face.as vrea specializare pe gastroenterologie.trebuie sa trag o fuga la universitate sa ma interesez.
Memorat
nikita
Veteran

« Răspunde #32 : 02-09-2009, 10:25:04 »

ca sa fii medic de familie in Italia nu e suficienta diploma de 6 ani. Trebuie sa dai examen si sa faci alti 3 ani de formazione in Medicina generale.
Memorat
aditza
Newbie

« Răspunde #33 : 04-09-2009, 07:53:15 »

bineinteles ca trebuie Grin
Memorat
alla
Newbie

« Răspunde #34 : 05-09-2009, 16:09:18 »

Multumesc ca mi-ati raspuns! Ma refeream la posibilitatea de am-mi recunoaste si specializarea in medicina de fam [cand o voi termina]. si dupa daca sunt sanse de ati gasi de lucru. Sincer ma tenteaza sa nu mai pierd timpul aici, dar ma intreb daca fara nici o specializare am vre-o sansa in It. de a-mi gasi de lucru. 
Memorat
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: