Anunt important pt.cei noi(si nu numai);Perfuzie 100%optimism,transfuzii fara risc 100%
incredere,resuscitare caracter recesiv,pesimist:urmariti pe topicuri evolutia lui
gianinakati si alizee!FETELE ASTEA SUNT SUPER,din categoria care se da pe 1 Decembrie:Romani care
au reusit!Din 2009,pe topicuri apar toate framantarile lor si e un bun exemplu,cum au luptat si
au ajuns sa faca ceea ce au dorit.Tot respectul .poate ca nu castiga 2000euroi dar nu se mai
injosesc la banii amaratului de pacient.De ce zic asta?Mama mea ,moarta dupa 2 sapt.in CONSTANTA
(spaga angajare 1500 euro)a totalizat 50 euro pe zi spaga ca sa i se faca ceea ce era normal si sa-i cumpar ser,manitol,medicine,pana si manusi....In Italia am vrut sa dau o cafea infermierului
si s-a uitat aiurea...Cred fara intoar cere in dimensiunea altruista si umanista a profesiunii,
succes celor care vor sa reuseasca!
Cat despre AGENTII...

:Dse pare comod ca altcineva sa se ocupe,dar e o utopie.Nu e vina lor ci a ce;lor care au lene sa faca,sa lupte,sa se informeze.Vara trecuta am facut colocviu cu Obiectivo
Lavoro ,pt.badanta,si vazand calificare imi zic;fa-ti recunoasterile ca avem post la 150km cu 650 euro,si contract badanta in loc de 900 incearca sa-mi dea 600.Ce intelegeti?Actele si examenle faceti singuri,forumul va ofera toate informatiile,doar sa vreti!Sau sa nu vreti sa
fiti informati si sa reusiti cu bani mai putini si cu pierderi de timp 0!In boca lupo!