Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 [3]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Obiettivo Lavoro si alte aziende di lavoro  (Citit de 4617 ori)
piccione
Jr. Member
*

« Răspunde #30 : 02-10-2010, 21:07:33 »

de Obiettivo lavoro si eu zic ca sunt dusi cu pluta ,m-au plimbat ceva cu vorba si cu alta firma am plecat in 2 saptamani.(in it)
Memorat
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #31 : 02-10-2010, 21:33:40 »

Esenta acestui topic era pentru cei deja aici in Italia, cu IPASVI luat.

Ca altfel as fi postat la firme de transport asistenti medicali.

Cautam parerea celor care si-au gasit joburi cu aziende de lavoro sau coop.
Memorat

Buna sa va fie inima.
piccione
Jr. Member
*

« Răspunde #32 : 02-10-2010, 21:42:43 »

are you talking to me? daca da,afla ca deja lucrez in italia ca asistent,iritat mic ce esti
Memorat
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #33 : 02-10-2010, 21:49:00 »

Ma refer in general la problema care spunea @Alizeé, faptul ca nu se respecta topicurile.

Iar daca sunt mic sau mare ...  Smiley ma abtin. La fel si cu "iritat".
Memorat

Buna sa va fie inima.
geaninakati
Veteran

« Răspunde #34 : 03-10-2010, 15:05:15 »

are you talking to me? daca da,afla ca deja lucrez in italia ca asistent,iritat mic ce esti
Bhuhahahahhaah...you are so mean Smiley))) domitianus, parca erai de genul feminin! :p Cand ziceai ca ai examen?
Memorat

K.
domitianus
Full Member
**

« Răspunde #35 : 03-10-2010, 16:01:48 »

@domitinus e de gen masculin.

Marti e ziua cea mare, in 5 octombrie.
Servici am gasit cu o cooperativa acum o luna de zile.
Asa ca daca mai sunt posturi libere si iau si examen o sa incep serviciu.
Memorat

Buna sa va fie inima.
AngelaR
Newbie

« Răspunde #36 : 10-03-2011, 21:03:31 »

Lasa topicul sa mearga, sunt multe informatii pe care noi ce suntem boboci le gasim aici. Abia am aflat de forumul asta si de 3 zile stau pana la 2 noaptea si incerc sa citesc tot. Deja am capul calendar
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #37 : 10-03-2011, 21:07:49 »

angela, daca citesti tot ce ti-am scris, te lamuresti pe data. crede-ma, altceva nu tre' sa mai stii, e totul scris acolo.
hai, nu te demoraliza, e mai usor de facut decat de scris. ai grija de tine
Memorat

K.
AngelaR
Newbie

« Răspunde #38 : 10-03-2011, 21:17:00 »

Citesc, crede-ma, sunt aici cu ochii pe tine si in continuare voi tine cont sfaturile tale Embarrassed
Memorat
adelinemaraldine
Jr. Member
*

« Răspunde #39 : 11-03-2011, 12:10:54 »

Grin Anunt important pt.cei noi(si nu numai);Perfuzie 100%optimism,transfuzii fara risc 100%
incredere,resuscitare caracter recesiv,pesimist:urmariti pe topicuri evolutia lui
gianinakati si alizee!FETELE ASTEA SUNT SUPER,din categoria care se da pe 1 Decembrie:Romani care
au reusit!Din 2009,pe topicuri apar toate framantarile lor si e un bun exemplu,cum au luptat si
au ajuns sa faca ceea ce au dorit.Tot respectul .poate ca nu castiga 2000euroi dar nu se mai
injosesc la banii amaratului de pacient.De ce zic asta?Mama mea ,moarta dupa 2 sapt.in CONSTANTA
(spaga angajare 1500 euro)a totalizat 50 euro pe zi spaga ca sa i se faca ceea ce era normal si sa-i cumpar ser,manitol,medicine,pana si manusi....In Italia am vrut sa dau o cafea infermierului
si s-a uitat aiurea...Cred fara intoar cere in dimensiunea altruista si umanista a profesiunii,
succes celor care vor sa reuseasca!
Cat despre AGENTII... Grin :Dse pare comod ca altcineva sa se ocupe,dar e o utopie.Nu e vina lor ci a ce;lor care au lene sa faca,sa lupte,sa se informeze.Vara trecuta am facut colocviu cu Obiectivo
Lavoro ,pt.badanta,si vazand calificare imi zic;fa-ti recunoasterile ca avem post la 150km cu 650 euro,si contract badanta in loc de 900 incearca sa-mi dea 600.Ce intelegeti?Actele si examenle faceti singuri,forumul va ofera toate informatiile,doar sa vreti!Sau sa nu vreti sa
fiti informati si sa reusiti cu bani mai putini si cu pierderi de timp 0!In boca lupo!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #40 : 11-03-2011, 17:58:15 »

adeline, imi pare rau de problemele tale, nu stiu ce sa zic, nu pretind ca inteleg prin ce treci. important e sa perseverezi in orice si vei vedea ca, pana la urma, va fi totul cum trebuie sa fie!
BAFTA!!!
Memorat

K.
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #41 : 11-03-2011, 19:14:14 »

geaninakaty esti galateanca ce frumos eu sunt brailean, ff frumos salutari nu credeam sa fie prea multa lume de prin partile alea care fac o gramada de timp pana in italia,mult succes in tot.
Memorat
adelinemaraldine
Jr. Member
*

« Răspunde #42 : 11-03-2011, 19:49:14 »

multumesc pentru gandurile bune geaninakati!si tuturor succes!
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #43 : 12-03-2011, 11:03:22 »

geaninakaty esti galateanca ce frumos eu sunt brailean, ff frumos salutari nu credeam sa fie prea multa lume de prin partile alea care fac o gramada de timp pana in italia,mult succes in tot.
da, sunt din galati, si mai e o fata, alizee, plus inca o fata, geanina76 parca..in rest, nu mai cunosc.
sotia ta tot din braila e?
Memorat

K.
Pagini: 1 2 [3]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: