Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ore lipsa  (Citit de 348 ori)
miha 85
Newbie

« : 03-09-2011, 13:43:22 »

am primit scrisoarea acasa prin care mi se spune de orele lipsa si cea ce pot sa imi aleg examen sau practica.Am ales examen si astept sa imi trimita raspuns cu data cand tre sal dau dar habar nu am din ce tre sa dau.Stiti ceva,la dat cineva,puteti sa imi spuneti din ce carte pot sa invat?
Memorat
GEANINA76
Sr. Member

« Răspunde #1 : 09-09-2011, 06:26:50 »

ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!(SA NU PATITI CA MINE)CAND TRIMITETI SCRISOAREA CU ALEGEREA VOASTRA INTRE PROBA ATITUDINALA SI TIROCINIO,FACETI UN X MARE (CAT MAI MARE),CARE SA DEPASEASCA PATRATICA,SI FACETI O FOTOCOPIE,FIINDCA EU ACUM AM PRIMIT RASPUNS DE LA ROMA IN CARE EI IMI SPUN CA DE FAPT EU AM ALES PROBA ATITUDINALA SI NU TIROCINIO(DAR EU AM ALES TIROCINIO CA DOAR NU ERAM BEATA SI NICI COPIL DE 5 ANI).ACUM TREBUIE SA VB CU SIG ANTONUCCI SA VEDEM CE MAI POT FACE,DACA NU TREBUIE SA MA PUN CU BURTA PE CARTE SI SA MA RESEMNEZ CU EXAMENUL.CEI CARE ATI ALES EXAMENUL,ATI PRIMIT VREO SCRISOARE DE LA ROMA IN CARE SCRIE DE UNDE TREBUIE SA INVETI?VA ROG DATI-MI UN RASPUNS CA SUNT DISPERATA!!!!!!!!!!!!!!!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: