Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

recunoastere profesionala: DIRECTIVELE EUROPENE IN MATERIE

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   In jos
Imprimă
Autor Subiect: recunoastere profesionala: DIRECTIVELE EUROPENE IN MATERIE  (Citit de 22064 ori)
Alizée
Veteran

« Răspunde #105 : 28-06-2010, 18:00:38 »

Nu ai nevoie de adeverinta ca nu ai culpa medicala. Nu face parte din documentele necesare pentru Ministerul de la Roma. Nu cheltui banii aiurea.

Bafta
Memorat
FORTE75
Jr. Member
*

« Răspunde #106 : 28-06-2010, 19:56:35 »

Certificatul de membru trebuie vizat la Directia de sanatate publica dupa Prefectura ?
Memorat
FORTE75
Jr. Member
*

« Răspunde #107 : 29-06-2010, 16:34:21 »

am rezolvat
multumesc celor care mi-au raspuns
Memorat
qwedsa
Vizitator
« Răspunde #108 : 02-07-2010, 18:09:04 »

Imi poate spune si mie cineva daca la Roma trimit traducerile sau fac copii si le trimit...si daca legalizez iar actele originale pt a le trimite...
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #109 : 03-07-2010, 09:45:47 »

trimiti copii SIMPLE (deci, nu legalizate la notar) atat dupa actele romanesti, cat si dupa traduceri si atasezi dichiarazione di atto di notorieta', pe care o completezi si pe care o gasesti pe site-ul min. italian!
daca faci copii legalizate la notar, atunci NU mai completezi acea "dichiarazione"!
Oricum, e mai simplu sa completezi declaratia aia si sa faci doar copii simple dupa acte, ptr ca nu mai cheltui aiurea banii la notar!
niciun act niciodata, in nicio situatie se trimite in original, doar copii!
Memorat

K.
CAMIFENESAN
Newbie

« Răspunde #110 : 05-07-2010, 12:20:09 »

Buna ziua MA NUMESC FENESAN CAMELIA ,LOCUIESC IN RESITA . IN URMA CU UN AN AM FOST ANUNTATA CA AM PRIMIT APROBAREA DE LA ROMA , MINISTERUL SANATATII , PT A LUCRA IN ITALIA CA AS. MEDICAL. TOATE DEMERSURILE LE-AM FACUT CU O FIRMA DIN TIMISOARA " ITALIA LAVORO ".AM FACUT PROCURA D-NULUI ADMINISTRATOR MACCATROZZO SANDRO SA-MI RIDICE APROBAREA . DAR DIN PROBLEME PERSONALE NU AM PUTUT PLECA IMEDIT. ACUM FIRMA NU O MAI GASESC SI NICI LA TELEFON NU-MI RASPUNDE NIMENI   INTREB: CUM IMI POT RECUPERA APROBAREA ?C E TREBUIE SA FAC ? IMI ESTE NECESAR DOCUMENTUL PT A PUTEA MUNCI IN SP IN ITALIA
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #111 : 05-07-2010, 12:41:11 »

camelia, suni la minister la Roma, explici situatia si ii rogi sa iti retrimita recunoasterea pe o anume adresa!
nesimtite rau sunt firmele astea, daca nu imi vine sa le fac cu ou si cu otet!
oricum, nu iti fa griji, o sa rezolvi tu problema, vezi ca mai sunt persoane pe forum care au fost in situatia ta, insa au rezolvat!
Memorat

K.
isabella2
Jr. Member
*

« Răspunde #112 : 05-07-2010, 16:46:57 »

CAMIFENESAN ,daca vrei iti pot da eu nr de tel. de la d-l Sandro Maccatrozzo.Nu mai este valabil nr pe care il aveai de la Camelia pentru ca ea nu mai lucreaza la aceasta firma pt ca s-a mutat in Italia.
Memorat
isabella2
Jr. Member
*

« Răspunde #113 : 05-07-2010, 16:50:29 »

CAMIFENESAN,inca ceva vreau sa-ti zic.Daca vrei sa pleci in Italia vezi ca este un curs IPASVI in august si nu va mai fi altul pana in ianuarie.Deci daca vrei sa ajungi mai repede va trebui sa iei legatura cu el ca sa te inscrie la primul curs.
Memorat
strap 81
Newbie

« Răspunde #114 : 15-07-2010, 18:44:58 »

Salutare la toata lumea,sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb si eu ceva:in anul 2005 am facut toate demersurile pentru a pleca la munca in Italia ca asistent medical,probabil ca le stiti, toate actele,ministerele si inclusiv programarea aceea la consulatul italian de la Bucuresti.Toate aceste demersuri au fost facute prin intermediul unei firme de plasare a fortei de munca(09viata din braila).
Problema e ca dosarul meu a plecat la Roma dar recunoasterea nu a mai sosit nici pana in ziua de azi.Am mers la firma si am intrebat de actele mele si am primit ca raspuns: "nu mai stim nimic de dosarul dumneavoastra pentru ca persoana noastra de contact din Italia nu mai colaboreaza cu noi"
Acum cateva saptamani am vorbit cu un fost coleg care a depus si el dosarul in aceiasi perioada cu mine si cu aceiasi firma ,iar lui i-a sosit recunoasterea iar mie nu.
Intrebare:este posibil ca recunosterea mea sa fie la roma sau pot oare afla daca numele meu a aparut pe vreun dosar acolo?va multumesc anticipat pantru orice raspuns si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia
Memorat
FORTE75
Jr. Member
*

« Răspunde #115 : 16-07-2010, 19:40:54 »

Stie cineva cum e posibil sa ti se spuna de la Roma ca trebuie sa dai examen la ei chiar daca ai 4600 de ore?Eu stiam ca daca ai nr de ore tb sa obtii recunoasterea.E cineva care s-a confruntat cu acest lucru?
Memorat
nem_rac
Jr. Member
*

« Răspunde #116 : 18-07-2010, 15:03:39 »

buna. am primit recunoasterea prin mail. work experience colaboreaza cu gruppo vita serena din italia. am depus dosarul la  baia mare in 15 dec 2009 , iar la minister,  in roma a ajuns in 16 martie. dosarul a fost finalizat in 25 mai.am dat ceva telefoane in italia , la minister si apoi la serena ca sa aflu mai multe. cei de la baia mare asteapta si ei si nu iti pot da mai multe detalii. trebuie sa te implici tu in vreun fel. cat despre recunoastere,  cred ca pe cont propriu merge mai repede. e vorba sa-ti scoti recunoasterea si apoi sa iei leg. cu ei pt curs , inscrierea in IPASVI si loc de munca. multa bafta
Memorat
nem_rac
Jr. Member
*

« Răspunde #117 : 18-07-2010, 19:17:28 »

sal. am o colega care a depus dosarul pt. roma odata cu mine. ei nu i-a iesit recunoasterea pt. ca nu are cele 4600 de ore, are liceul sanitar si o echivalare de un an. cei de la minister i-au spus ca trebuie sa faca un curs de 6 luni pe banii ei ca sa poata sa lucreze in italia. ce parere aveti? stie cineva daca exista alta solutie? ms
Memorat
ra.sanda
Jr. Member
*

« Răspunde #118 : 19-07-2010, 18:23:56 »

daca aveti probleme cu recunoasterea,apelati la SOLVIT.ei va pot ajuta si incep sa se miste cei de la roma mai bine
Memorat
FORTE75
Jr. Member
*

« Răspunde #119 : 02-08-2010, 11:14:16 »

Buna,stie cineva in ce consta examenul la Roma sau ce trebuie sa inveti pentru a sustine examaenul(am inteles ca se da examen la 4 materii)sau e mai bine sa faci practica (tironcinio 6 luni ziceau la Roma)? S-a aflat cineva in sitauatia asta ,ati dat examen sau ati facut practica?Sper ca ma puteti ajuta,multumesc tuturor anticipat.
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: