Daca s-a intamplat ca dosarul sa fie incomplet e numai vina celor de la DSP! Plus ca exista lege in acest sens si ar trebui sa depui o reclamatie.
In lege se specifica , ca cei de la DSP trebuie sa verifice dosarul daca este complet altfel suporta consecinte administrative.
Am gasit aici
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Actele-necesare-personalului-medical-vor-fi-eliberate-de-DSP_8659/ sursa celor spuse de mine mai sus.
Sanctiuni usturatoare
In cazul in care dosarele cu documente se transmit incomplete, Ministerul Sanatatii va propune sanctionarea persoanelor vinovate, persoanele responsabile la nivelul directiei de sanatate publica si a directorului executiv, cu diminuarea drepturilor salariale cu 5 - 20% pe o perioada de pana la 3 luni.
"In premiera, am prevazut sanctiuni pentru functionarii care nu vor respecta noile prevederi", a marturisit Atilla Cseke.
In opinia sefului Sanatatii aceasta sarcina este a DSP-urilor si nu a ministerului pe care-l conduce.
"Munca DSP-ului Bucuresti era facuta de minister, ceea ce nu mi se pare corect. Iar cozile de pe holurile ministerului creeau o situatie jenanta pentru personalul medical care isi cerea un drept al sau", a spus Cseke.