Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Residenza sanitaria assistita (R.S.A.)  (Citit de 11904 ori)
geaninakati
Veteran

« Răspunde #240 : 10-04-2011, 11:40:27 »

Crezi ca intr-o luna gasesti deja? Eu am cautat mai mult de jumate de an, deci nu e usor, insa daca esti dispusa sa lucrezi in orice oras, indreapta-te spre agentiile si structurile din nord, acolo se gaseste de munca. Bafta!
Memorat

K.
gabrielaalexandra
Jr. Member
*

« Răspunde #241 : 12-04-2011, 14:37:32 »

a dat cineva examen pt un spital?as vrea sa incerc sa dau exam. si as vrea sa stiu ce anume tre sa invat si ce acte imi trebuie.multumesc
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #242 : 12-04-2011, 15:53:00 »

pai de acte te informezi la spitale, adica ei publica avizele si consursurile in gazzetta ufficiale, acolo se gasesc si actele si conditiile necesare.
in ceea ce priveste materiile, e ceea ce ai invatat la scoala, nimic altceva.
Memorat

K.
gabrielaalexandra
Jr. Member
*

« Răspunde #243 : 12-04-2011, 17:05:09 »

ms mult pr rasp.am vazut prin librari carti cu pt astfel de exam. si as vrea sa mi cumpar.ce zici sunt bune?
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #244 : 12-04-2011, 17:13:09 »

da, cum sa nu, stii, la urma-urmei sunt toate bune, important e sa inveti materia de acolo. eu vazusem una, costa cam mult, 58 euro, dar are tot in ea.
stiu ca sunt si carti cu teste pentru concursuri, dar personal nu mi-as cumpara, ca daca nu stii materia, degeaba faci testele. evident asta e parerea mea.
Memorat

K.
Geta 1981
Jr. Member
*

« Răspunde #245 : 05-05-2011, 20:41:42 »

Geaninakati cum iti merge la munca? Nu ai mai scris nimic...eu imi caut de munca si sunt curioasa sa aflu mai multe despre munca desfasurata intr-o casa de cura deoarece cred ca este singura posibilitate pe care o am daca vreau sa lucrez deoarece cu criza din ziua de azi nu se gaseste nimic in sectorul public si mai ales daca nu am experienta nu am sanse nici la concurs. Numai bine! Smiley 
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #246 : 06-05-2011, 09:29:36 »

geta, hello!
Nu am mai scris, pentru ca sunt tare obosita Smiley) Si fizic, dar mai ales psihic, eu lucrand intr-o clinica de psihiatrie!
Lunea trecuta trebuia sa termin la ora 23, dar am ajuns acasa la 3 noaptea Smiley)) Evident, orele suplimentare NU mi se platesc, o sa ies probabil intr-o zi mai devreme si gata! Ma trimisesera cu unul la urgente si am stat acolo de la 6.30 la ora 1, pentru ca desi venisem cu salvarea si medicul, nu ne-au primit inauntru oricat am insistat, decat cand ne-a venit randul, pentru ca intre timp veneau salvari cu cazuri intr-adevar grave.
A fost un calvar, ma mir ca nu a facut pacientul meu o criza, de la atatea ore de asteptat acolo. Evident, am fost tratati cu ignoranta de catre cei de acolo..
In rest, am avut o perioada grea, cu pacienti violenti, nu stiu ce naiba intra in crize deseori, unul m-a tras de par de mai multe ori, altul mi-a tras un sut de la aruncat la podea, altul palme Smiley))) Astea se intampla des aici, pe o colega a muscat-o unul de brat, de au trimis-o la urgente... in rest, alerg in stanga si in dreapta, ma tot duc cu ei pe la spital, la controale, ma duc la policlinica, ma trimit in excursii, munca de asistenta nu fac aproape deloc, asa incat nu stiu cat timp o sa raman aici.
Credeam ca imi va placea, dar nu invat nimic, doar ma trimit in stanga si in dreapta. Sincera sa fiu, am inceput sa imi caut altceva de munca, cum gasesc, am si plecat de aici, am zis din ce motiv. Dar e bine ca, cat de cat, am ceva de munca, ptr ca e tare greu de gasit un loc de munca in ultima vreme.
Memorat

K.
danykamy
Jr. Member
*

« Răspunde #247 : 06-05-2011, 12:00:49 »

of geanina e uimitor ceea ce zici,mult succes in gasirea altui loc de munca,poate iti va surade mai mult norocul,multa rabdare si atentie,asta e viata noastra plecam de acasa sa suportam mizeriile astora,cati deai lor ar suporta chestiile astea.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #248 : 06-05-2011, 12:21:36 »

Eu nu ma plang, doar povestesc cum e la mine la clinica. Deocamdata, un loc de munca am si-s multumita, pentru ca alti italiani sunt someri si, cel putin, chiar daca munca de asistenta nu prea fac, iau niste bani, deci e mai bine decat statul acasa! oricum, sper sa fie bine!
Memorat

K.
Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: