geta, hello!
Nu am mai scris, pentru ca sunt tare obosita

) Si fizic, dar mai ales psihic, eu lucrand intr-o clinica de psihiatrie!
Lunea trecuta trebuia sa termin la ora 23, dar am ajuns acasa la 3 noaptea

)) Evident, orele suplimentare NU mi se platesc, o sa ies probabil intr-o zi mai devreme si gata! Ma trimisesera cu unul la urgente si am stat acolo de la 6.30 la ora 1, pentru ca desi venisem cu salvarea si medicul, nu ne-au primit inauntru oricat am insistat, decat cand ne-a venit randul, pentru ca intre timp veneau salvari cu cazuri intr-adevar grave.
A fost un calvar, ma mir ca nu a facut pacientul meu o criza, de la atatea ore de asteptat acolo. Evident, am fost tratati cu ignoranta de catre cei de acolo..
In rest, am avut o perioada grea, cu pacienti violenti, nu stiu ce naiba intra in crize deseori, unul m-a tras de par de mai multe ori, altul mi-a tras un sut de la aruncat la podea, altul palme

))) Astea se intampla des aici, pe o colega a muscat-o unul de brat, de au trimis-o la urgente... in rest, alerg in stanga si in dreapta, ma tot duc cu ei pe la spital, la controale, ma duc la policlinica, ma trimit in excursii, munca de asistenta nu fac aproape deloc, asa incat nu stiu cat timp o sa raman aici.
Credeam ca imi va placea, dar nu invat nimic, doar ma trimit in stanga si in dreapta. Sincera sa fiu, am inceput sa imi caut altceva de munca, cum gasesc, am si plecat de aici, am zis din ce motiv. Dar e bine ca, cat de cat, am ceva de munca, ptr ca e tare greu de gasit un loc de munca in ultima vreme.