Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 6 7 [8]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Spaga in sistemu medical romanesc  (Citit de 4051 ori)
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #105 : 28-10-2009, 16:34:29 »

Pentru "finti" pensionari de fiecare data trebuie sa apara "spaga" daca vor sa pastreze pensia.
  la toata comisia ?? Shocked Shocked
  Si ce scandal a aparut acuma (dat fiind ca se stie de asta la scara nationala ) de-a avut ghinion tante aia si a fost nevoita sa se intoarca la munca ?
Memorat

Cu drag, So
Alizée
Veteran

« Răspunde #106 : 28-10-2009, 16:39:30 »

Ei, au acelasi doctor care le urmareste "evolutia", si cu el se trateaza tot. Fiecare la randul lor au pacienti, bla bla.

Nu stiu ce s-a intamplat, dar sper sa dureze chestia asta  Grin
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #107 : 28-10-2009, 16:53:17 »

Pentru "finti" pensionari de fiecare data trebuie sa apara "spaga" daca vor sa pastreze pensia.
  la toata comisia ?? Shocked Shocked
  Si ce scandal a aparut acuma (dat fiind ca se stie de asta la scara nationala ) de-a avut ghinion tante aia si a fost nevoita sa se intoarca la munca ?
nu e scandal, e miracol, duamna a scapat de boala si in sfarsit s-a intors !!
Smiley

Memorat

SOnia
Sr. Member

« Răspunde #108 : 29-10-2009, 11:55:22 »

Curat miracol, aleluia!:)
Zice-se ca le-ar cam tremura fundul unora din cauza ca au facut cam multe dosare si cica au avut niste controale.
bine, se rezolva si astea ca din alea treizecidemilioaneinmultitcuzecidezei e loc pt toti.
DAr imediat ce se mai limpezesc apele or sa purceada iar.
Asa ca tante miracolata mai spera in "inrautatirea" sanatatii ei Smiley)

Memorat

Cu drag, So
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #109 : 29-10-2009, 14:43:17 »

CAt despre sit din tara:
Ma intreb: exista comisii care verifica din cand in cand starea de sanatate a acestor persoane? Si sa vada daca boala nu s-a inrautatit,nu? si sa mareasca pensia:))
Pe aia cum ii pacalesti?
Da se verifica. Se fac comisii la 6 luni, 1 an, cu internare, verificarea dosarului bla bla. Dar nu pentru a se vedea daca situatia s-a inrautatit, ci daca nu cumva s-a produs un miracol si orbul vede, ciroza a disparut etc.

Depinde ... pe taica-meu pe jumatate paralizat dupa doua accidente cerebrale, il verifica la fiecare doua luni, acasa ... si de fiecare data intreaba : "Da' ce boala are doamna, sotul ?"

Trebuie sa dai spaga si daca esti cu adevarat bolnav, altfel dosarul se amana sine die  Angry
Memorat
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #110 : 29-10-2009, 14:50:11 »

Ruxandra.. Shocked Shocked Shocked
Si au curaj sa primeasca ? Si nu le-ati spus niciodata ca e dreptul lui ce cere si ca mereti si ii denuntati daca isi mai bat joc cu intrebari de alea?
 Angry Angry

Memorat

Cu drag, So
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #111 : 29-10-2009, 14:56:13 »

A umblat maica-mea saraca vreo 6 luni ca sa faca dosarul, a facut scandal... degeaba, i-au ras in nas  Angry si i-au zis ca n-are decat sa denunte ... pana nu s-a dus cu "pachetelul" nu s-a urnit nimic.
Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #112 : 29-10-2009, 14:57:58 »

Spaga era pentru intocmirea dosarului, nu pentru vizitele acasa ... le ia maica-mea in suturi de nu se vad ... nu stiu alea cum sa iasa mai repede pe usa.
Memorat
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #113 : 29-10-2009, 15:05:07 »

A umblat maica-mea saraca vreo 6 luni ca sa faca dosarul, a facut scandal... degeaba, i-au ras in nas  Angry si i-au zis ca n-are decat sa denunte ... pana nu s-a dus cu "pachetelul" nu s-a urnit nimic.
   Dar era reala boala tatalui tau.
(imi pare rau, ii doresc sanatate)
Putea sa denunte linistita, tupeu sa-i arunci omului
"du-te si denunta" in situatia in care era  Angry

ca intocmesc dosare a  cani e porci cu pliculetele dupa ei, dar si celor care au reala nevoie??
Memorat

Cu drag, So
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #114 : 29-10-2009, 15:27:20 »

Multam fain Sonia ...

In sistemul sanitar, factorul "timp" este foarte important ; un denunt poate fi solutionat in ani si castigi poate o cauza, cand in definitiv nu mai ai nevoie, ma refer la batrani, pentru ca situatia lor e cea mai critica.Esti ca Don Quijote in lupta cu morile de vant.  Sad Tot sistemul e corupt.

De exemplu, atunci cand chemi salvarea, intotdeauna intreaba varsta ... daca esti peste 60 ani nu se grabesc  Sad esti batran si poti sa crapi Angry Angry Angry, cei mai tineri au prioritate ... e bataie de joc ceea ce se intampla  in Romania hammer
Memorat
simonetta71
Sr. Member

« Răspunde #115 : 29-10-2009, 16:56:10 »

asa e...in romania , daca duci un batran de 80 de ani la spital, te intreaba "Dar la ce l-ati mai adus?"...iar aici pun astia proteze de sold intr-o veselie la 95 de ani...
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: