Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 40   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Certificate de conformitate; anunþ de la Ministerul Sãnãtãþii Bucureºti 31/10/07  (Citit de 57203 ori)
geaninakati
Veteran

« Răspunde #165 : 08-11-2010, 16:12:10 »

Ciudat, dar din octombrie pana azi 8 noiembrie, ai fost la scoala sa te interesezi? ai putea remedia daca, intre timp, ti-au eliberat diploma, trimitand-o la bucuresti.

teoretic, ar trebui sa iti elibereze, practic banuiesc ca nu..
daca ministerul vrea IN ORIGINAL panarama de adeverinta in care zice in ce perioada ai desfasurat studiile, tare ma indoiesc ca accepta altceva in loc de diploma.

nu te-ai uitat pe liste sa vezi daca ti-au eliberat certificatul? ca a trecut o luna de-atunci.

Memorat

K.
asistentul
Full Member
**

« Răspunde #166 : 08-11-2010, 17:32:28 »

De obicei facultatile elibereaza diplomele mult mai tarziu (6 luni) decat cei de la postliceala (2 luni).
Memorat
alesia23
Newbie

« Răspunde #167 : 09-11-2010, 11:49:47 »

pe la facultate trec in fiecare saptamana sa vad daca mi-au eliberat diploma , si nimic pana acum . Mai mult , am depus si cerere + taxa pentru eliberare in regim de urgenta , dar probbail ca nimeni nu baga in seama cererea . Iar site-ul de la MS il verific in fiecare zi ...asta e , aveam nevoie de muuuuuulta rabdare Sad
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #168 : 09-11-2010, 14:42:46 »

oricum, alesia, daca zici ca ai platit si taxa si tot nimic, cred ca nu iti ramane de facut altceva decat sa astepti sa vezi ce zic listele de la minister Sad((( daca iti refuza cererea, suna-i si tu, io stiu poate ai sanse. ce tampeala, oricum!!! auzi tu, unu' sa fie absolvent si sa nu poata sa inceapa procedura de recunoastere ptr ca dupa 4-5 luni inca nu i s-a eliberat diploma de absolvire. ce nesimtiti...da' ce-o fi asa greu sa printezi niste foi?
alesia, macar daca ai 4600 ore, ai siguranta ca iti vor recunoaste diploma la roma. a, sau nu, pare-se ca ti se va recunoaste oricum, ptr ca esti absolventa 2010.
bafta.
Memorat

K.
ra.sanda
Jr. Member
*

« Răspunde #169 : 09-11-2010, 16:36:58 »

is nesimtiti cei de la facultati.si eu am dat licenta in septembrie si abia in iulie anul urmator mi-au dat diploma,suplimentul la diploma si planul de invatamant(pe asta doar la cerere,si e f important,iti trebuie peste tot)
Memorat
alesia23
Newbie

« Răspunde #170 : 09-11-2010, 22:10:09 »

da , n-am inteles nici eu de ce dureaza atat de mult sa completezi niste diplome care oricum sunt tipizate , probabil ca trebuie doar sa le dea un PRINT!! am vazut ca azi au aparut noile liste cu certificate pe MS , dar nimic inca... oricum saptamana asta la sfarsit se fac 30 de zile lucratoare de cand am depus toate actele necesare , teoretic ar trebui sa obtin un raspuns ..practic , mai greu , poate pana la sfarsitul anului Smiley Sper doar sa nu imu pierd optimismul Smiley
De planul de invatamant nu stiam ca am nevoie ...eu mi-am gasit un post pt rezidentiat in germania ..stu ca asta e un forum pentru cei din Italia , insa am vazut ca sunt informatii folositoare despre certificatul de conformitate si de aceea am postat si eu aici  ,
In italia cum este , se cere vreun atestat de limba? sau cum se ia un post pentru rezidentiat , pe baza de interviu ca in italia sau se da un concurs?
Memorat
mara219
Jr. Member
*

« Răspunde #171 : 09-11-2010, 23:27:16 »

felicitari geo.  wow 22 zile. eu am depus prin dsp de pe 7 sept si inca nu am aparut pe lista, astept cu nerabdare dar se pare ca mai am de stat. mult noroc in continuare
Memorat
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #172 : 11-11-2010, 13:24:29 »

Eu am trimis dosarul la Minister pe 24 august si pana in prezent nimic...
Alesia23 eu zic ca oricum mai ai de asteptat,asadar cand iti vor elibera diploma eu zic totusi sa trimiti o copie legalizata la minister,pana va intra dosarul tau in lucru poate te incadrezi...eu iti doresc sa se rezolve cat mai repede dar decat sa te gasesti pe lista ca iti lipseste diploma si sa mai astepti iar ....Oricum cazuri fericite mai sunt dar foarte rare...eu astept de mai bine de 2 luni si deocamdata nimic.Bafta!!
Memorat
aaa1978
Newbie

« Răspunde #173 : 11-11-2010, 17:19:32 »

Si eu am depus dosarul la Minister pe 15.08 si tot nu mi-a iesit certificatul. E curios cum altora le-a iesit dupa 22 de zile. E adevarat ca unii isi fac norocul cu mana lor cum s-ar spune, cu interventii la cine trebuie; in special agentiile care intermediaza joburi ptr. asistenti medicali, care au interes sa te prinda in plasa lor si au pe cate cineva la Minister, la care cotizeaza si hop vine si certificatul. Sunt agentiile care se ocupa de aproape tot la Ministerul Sanatatii la Buc. si la cel de la Roma. Mai este cineva de acord cu mine?
Stie cineva pe unde au ajuns cu listele la Buc.?
Memorat
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #174 : 11-11-2010, 18:35:44 »

Sunt de acord cu tine,totusi eu nu condamn pe nimeni...fiecare se descurca cum poate.
Cat despre liste,ultima a fost publicata pe 9 ...eu nu stiu cum functioneaza dar de cand am depus eu dosarul si urmaresc listele,la litera care ma intereseaza vad cam aceleasi nume,foarte rar mai apare cate unul nou.
Memorat
vi.ca1810
Newbie

« Răspunde #175 : 11-11-2010, 21:34:13 »

si eu sunt in asteptatarea certificatului de conformitate de la Bucuresti, umai k la Bucuresti nu prea ai cu cine sa vb. adik la nr afisat de tine nici macar nu suna iar la un alt nr afisat pe site-il ministerului ca fiind pt rel. cu clientii ori e ocupat ori e faxul....asa ca...rabdare si tutun...
Memorat
Geo
Sr. Member

« Răspunde #176 : 12-11-2010, 06:08:21 »

din sursa sigura:
se lucreaza la listele persoanelor care au depus dosarele la sfarsitul lunii iunie,inceputul lunii iulie!
Memorat
giovanna
Full Member
**

« Răspunde #177 : 12-11-2010, 09:34:14 »

Atunci suntem aposto!!! X-(Avem de asteptat mult si bine
Memorat
codrutza
Jr. Member
*

« Răspunde #178 : 12-11-2010, 10:42:12 »

Eu stiam ca se lucreaza la dosarele primite in iulie cam de vreo 2 saptamani.
Memorat
pippus
Admin
Veteran

« Răspunde #179 : 12-11-2010, 11:59:04 »

din sursa sigura:
se lucreaza la listele persoanelor care au depus dosarele la sfarsitul lunii iunie,inceputul lunii iulie!

nu ne plac noua misterele aici : ce e aia "sursa sigura" ? Smiley

p.
Memorat

Pagini: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 40   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: