Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Certificate de conformitate; anunþ de la Ministerul Sãnãtãþii Bucureºti 31/10/07  (Citit de 57203 ori)
simonas
Jr. Member
*

« Răspunde #45 : 12-01-2010, 12:59:46 »

Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare cand ridici recomandarea de la MS Bucuresti? Am inteles ca se mai pun niste vize tot in Bucuresti si o taxa la posta? Va rog sa imi raspundeti daca stie cineva ,maine merg la Bucuresti si nu stiu daca mai imi trebuie ceva.Multumesc anticipat!!
Memorat
Izabella
Newbie

« Răspunde #46 : 19-01-2010, 15:31:33 »

Ajutor!!! ma poate indruma cineva,sa-mi spuna exact cum se procedeaza la Bucuresti pentru obtinerea certificatului de competenze profesionale???
Memorat
mihnea
Newbie

« Răspunde #47 : 19-01-2010, 21:58:25 »

Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare cand ridici recomandarea de la MS Bucuresti? Am inteles ca se mai pun niste vize tot in Bucuresti si o taxa la posta? Va rog sa imi raspundeti daca stie cineva ,maine merg la Bucuresti si nu stiu daca mai imi trebuie ceva.Multumesc anticipat!!

Salut
Pentru a putea obtine certificatul de competente profesionale de la Min Sanatatii ai nevoie de urmatoarele acte in copie legalizata:
- diploma bacalaureat
- diploma scoala postliceala sanitara
- plan invatamnt sc. sanitara
- foaie matricola sc sanitara
- adeverinta cu numarul de ore pe ficare an de studiu de la sc sanitara
adeverinta cu perioada de scolarizare sc postliceala
- copie leg dupa un act de identitate si dupa certif nastere si casatorie

si cam atat

Memorat
Bpoc
Vizitator
« Răspunde #48 : 17-02-2010, 16:12:11 »

In sfarsit mi-a iesit si mie certificatul de la ministerul sanatatii din bucuresti,maine ma duc sa-l iau Grin Smiley
Memorat
INA
Jr. Member
*

« Răspunde #49 : 24-02-2010, 19:59:41 »

Felicitari pentru certificat si multa bafta mai departe.
Poate sa-mi raspunda cineva la Ministerul sanatatii la Buc,copia de pe cartea de munca trebuie legalizata de notar,eu am depus o copie legalizata de cei de la resurse umane din spital adica (conform cu originalul)sau ce ati depus voi adeverinta?
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #50 : 24-02-2010, 21:45:45 »

INA, eu am depus copia legalizata la NOTAR de la carnetul de munca.
Memorat

K.
INA
Jr. Member
*

« Răspunde #51 : 24-02-2010, 21:57:57 »

Multumesc pentru raspuns  geanina cred ca nu e bine ca am depus-o asa .
Memorat
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #52 : 25-02-2010, 13:57:42 »

Buna, eu am depus actele la MS si acum astept sa mi se elibereze recomandarea numai ca eu nu nu am depus decat copii legalizate.Trebuiau si originalele stie cine sa-mi raspunda ?? ???si inca ceva autorizatia de libera practica trebuie vizata(ORIGINALUL)la MS?
Memorat
INA
Jr. Member
*

« Răspunde #53 : 25-02-2010, 16:16:29 »

Andrada la MS LA BUC trebuiesc numai acte legalizate iar in original numai adeverinta de la Sc,postliceala in care specifica perioada cand au fost efectuate studiile,si adeverinta de vechime in cazul in care nu ai depus cartea de munca.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #54 : 25-02-2010, 17:13:06 »

@andrada, nu iti fa griji, la MS din Bucuresti, nu trebuie autorizatia de libera practica. aia trebe doar la Roma. In rest, cum a zis INA, in original tre' sa pui DOAR adeverinta de la scoala in care scrie perioada in care ai desfasurat cursurile scolii.
Memorat

K.
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #55 : 25-02-2010, 18:21:28 »

Buna Geanina multumesc pt raspuns,dar pe site scrie ca trebuie vizata la MS(eu am terminat postliceala in 2008).Mai este valabila chestia cu declaratia de valoare???  Huh?
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #56 : 25-02-2010, 18:30:10 »

Declaratia De Valoare nu mai exista din 2007, adica de cand am aderat la Uniunea Europeana! In locul decl.de val. se cere ceritifat/recomandare de la MS din Bucuresti! Autorizatia de lib. practia s-a transformat in ceritificat de membru! Deci, du-te si te intereseaza la Oammr de la tine din oras si vezi care e treaba, ca iti va trebuie la Roma!
La MS nu vizezi nimic, nici nu prezinti autorizatia de libera practica. Ma rog, poate s-or fi schimbat legile din 2009, de cand am luat-o eu, si pana acum! desi, ma indoiesc ! Stai sa arunc un ochi pe site-ul MS! Sorry, nu pot accesa site-ul! 

Nu vreau sa te induc in eroare, insa eu nu am prezentat autorizatia, mai ales ca expirase!
Memorat

K.
andrada
Jr. Member
*

« Răspunde #57 : 25-02-2010, 19:33:57 »

Ma bucur f mult ca am descoperi acest forum :)ma ajuta mult.De acte nu ma ocup eu (sora mea are procura)deoarece locuiesc in Italia de 1an jumate iar pana sa ajunga la minister au fost tot felul de probleme.Acum astept recomandarea si sper sa fie totul bine.Multumesc INA sI Geaninakati. Kiss
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #58 : 25-02-2010, 21:25:17 »

okay, se ocupa sora-ta, dar tre' sa ii zici tu de ce acte, nu? ;-) las', te descurci tu cu ele, daca mai citesti pe net una-alta, mai intrebi, ca asa am facut si noi!
Memorat

K.
adelinaa
Jr. Member
*

« Răspunde #59 : 26-02-2010, 11:41:28 »

buna, sunt adelina, imi poate spune si mie cineva dupa cat timp iti elibereaza certificatul de conformitate de la  MS DIN BUCURESTI? ASTEPT RASPUNS , MULTUMESC Smiley
« Ultima modificare: 26-02-2010, 12:01:27 de către adelinaa » Memorat
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: