Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: va rog frumos daca este cineva care este infermier(as.medical)in zona bolzano  (Citit de 1504 ori)
andreia
Jr. Member
*

« : 01-04-2011, 06:53:19 »

sau trentino alto aldige
as avea nevoie de cateva informatii.

se cere obligatorio  tedesco (germana)?

am inteles ca e cam greu sa ajungi in zona aceea ......

multumesc mult

Memorat
jane doe
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 04-04-2011, 01:16:57 »

Din cate stiu eu se cere germana, am colegi italieni si nu numai care au lucrat in bolzano si dupa un timp s-au transferat in alt oras din provincie din diferite motive. Si viata este mai scumpa comparativ cu alte zone din trentino.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #2 : 04-04-2011, 17:49:43 »

andreia, cel mai bine stiu asta agentiile de recrutare si structurile sanitare din zona aia. Suna-i pe ei si intreaba-i, asa vei obtine informatii corecte si in timp real. Si eu am auzit ceva de genul asta, insa eu sunt genul care "pana nu vad, nu cred"!
Memorat

K.
andreia
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 09-04-2011, 08:14:40 »

Din cate stiu eu se cere germana, am colegi italieni si nu numai care au lucrat in bolzano si dupa un timp s-au transferat in alt oras din provincie din diferite motive. Si viata este mai scumpa comparativ cu alte zone din trentino.

multumesc mult  Smiley
Memorat
andreia
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 09-04-2011, 08:16:12 »

andreia, cel mai bine stiu asta agentiile de recrutare si structurile sanitare din zona aia. Suna-i pe ei si intreaba-i, asa vei obtine informatii corecte si in timp real. Si eu am auzit ceva de genul asta, insa eu sunt genul care "pana nu vad, nu cred"!

multumesc intre timp am aflat ca imi trebuie un ''pattentino ''
care ti-l dau ei dupa ce dai ca un fell de examen ....

multumesc mult
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #5 : 09-04-2011, 21:14:39 »

patenttino??? ptr ce anume? ce examen, ca de asta nu am auzit, dar nu ma mai mira nimic Smiley
Memorat

K.
leonardo mihai
Newbie

« Răspunde #6 : 13-04-2011, 20:13:05 »

salutare ce mai stit de firma west medical job din arad a mai plecat cineva sau Huh???
am pierdut niste bani degeaba?Huh???
va rog daca stiti ceva dati-mi si mie un semn
multumesc frumos tuturor
Memorat
andreia
Jr. Member
*

« Răspunde #7 : 04-05-2011, 17:48:03 »

patenttino??? ptr ce anume? ce examen, ca de asta nu am auzit, dar nu ma mai mira nimic Smiley

pattentino per il tedesco

se cere in cazul in care vrei sa lucrezi nella zona di bolzano ,se cere la toti care vor sa lucreze acolo indiferent daca sunt straini sau italiani .

daca te intereseaza pot cauta si postez link-ul cu informatia aceasta.
Memorat
geaninakati
Veteran

« Răspunde #8 : 04-05-2011, 18:12:37 »

andreia, nu, multumesc, nu e nevoie de link, eram doar curioasa ptr ce e nevoie de permisul ala. Io, oricum, nici moarta nu m-as duce sa muncesc in zona aia friguroasa, germana nici atat nu as invata-o, mi-ajung italiana si engleza Grin
Memorat

K.
alexy2010
Full Member
**

« Răspunde #9 : 07-05-2011, 15:54:01 »

nu se cere germana, dar ce spunea andreia, nu este pattentino, ci Certificatto di appartenenza gruppo, este ca o tessera pt votat, care se da de la Tribunalul din Bolzano.Se da in cazut ca vrei sa participi la concursuri, sau chiar daca vrei sa muncesti legal. Te duci personal in Tribunal, cu bando, sau cu cererea de la locul de munca, pt a-ti elibera acest certificat

nu este adevarat, ca viata este mai scumpa acolo, este tocmai invers...ce este mult mai bine, sunt fffoarte multe facilitati, care le ai , numai dupa ce vevii resident definitiv, sa spunem...dupa 5 ani, de residenza si munca, ai alt statut acolo...plus, mentalitatea nemteasca, care la noi nu este valabila
Memorat
andreia
Jr. Member
*

« Răspunde #10 : 12-06-2011, 11:55:23 »

nu se cere germana, dar ce spunea andreia, nu este pattentino, ci Certificatto di appartenenza gruppo, este ca o tessera pt votat, care se da de la Tribunalul din Bolzano.Se da in cazut ca vrei sa participi la concursuri, sau chiar daca vrei sa muncesti legal. Te duci personal in Tribunal, cu bando, sau cu cererea de la locul de munca, pt a-ti elibera acest certificat

nu este adevarat, ca viata este mai scumpa acolo, este tocmai invers...ce este mult mai bine, sunt fffoarte multe facilitati, care le ai , numai dupa ce vevii resident definitiv, sa spunem...dupa 5 ani, de residenza si munca, ai alt statut acolo...plus, mentalitatea nemteasca, care la noi nu este valabila

sa inteleg ca muncesti in zona aceea ,eu am cert de resid.perman.in italia de ceva timp ,termin scoala post liceala la galati si as vrea sa ma transfer in aceea zona ,stiu ca se sta bine si cum spui si tu mentalitatea e alta ,m-am informat intre timp si la fel ca tine au spus atata timp cat ai de munca ,muncesti si te stabilesti acolo ai o multime de facilitati ce nu leprea gasesti in restul italiei (eu sunt din lodi langa milano )

iti multumesc frumos
Memorat
vichi29
Newbie

« Răspunde #11 : 12-06-2011, 12:25:19 »

este cineva care a dat exam.IPASVI in GENOVA??  Grin vreau si eu pareri,informatii.multumesc !!
Memorat
mariusvl
Newbie

« Răspunde #12 : 24-06-2011, 14:44:02 »

nu este adevarat ca nu se cere germana in bolzano.eu sunt aici de aproape un an,aici 85% din populatzie sunt austrieci deci.. se cere patentino in spital dar nu pentru inceput.te pun sa faci cursuri sa inveti germana daca vrei sa ramai acolo.despre viata de aici vreau sa spun k este foarte scumpa dat fiind faptul k bolzano este considerat unul dintre cele mai bogate orase din italia.A mai dat cineva examen la Bolzano sa mi zica si mie cum se desfasoara,cat de exigenti sunt.multumesc anticipat
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: