Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Aperitiv (branza aromata)  (Citit de 814 ori)
karmeno78
Vizitator
« : 18-07-2007, 13:48:18 »

Ingrediente:
-strachino
-robiolla
-erba cipolina
-avocado
-marar
-somon afumat
-piper
-sare
-vodka (un pahar mic)
Strachino se amesteca cu robiolla sare si piper+vodka...se imparte cantitatea in cate ingrediente sunt...adica...o pate se face cu erba cipolina...una cu avocado...alta cu sosmon...alta cu marar...
Si le ornati cum vreti...eu am facut exact modelul cum l-am vazut intr-un calendar gastronomic Wink

Apoi in reteta zicea mascarpone in loc de strachino dar mie mi s-a parut prea dulce...
Memorat
Clau
Veteran

« Răspunde #1 : 18-07-2007, 13:55:16 »

(deci ai ghicit de ce mananc in fatza la calc, mananc ce gatesc eu cu ochii in pozele cu ce-ai gatit tu Grin arata f bine. daca somonul si branza ar fi in lista mea de preferate chiar as saliva acum)
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #2 : 18-07-2007, 14:02:24 »

(deci ai ghicit de ce mananc in fatza la calc, mananc ce gatesc eu cu ochii in pozele cu ce-ai gatit tu Grin arata f bine. daca somonul si branza ar fi in lista mea de preferate chiar as saliva acum)

...hmmmm...atunci ca sa ma pun bine cu tine...ce sa zic...???mananca si tu ornamentul...niste marar si o crenguta de cimbru... Wink ca farfuria nu e comestibila... Grin
Memorat
solana
Sr. Member

« Răspunde #3 : 18-07-2007, 18:16:25 »

Erba asta cipollina voi o gasiti tot timpul anului pe-acolo pe unde sunteti?
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #4 : 18-07-2007, 19:27:39 »

da.  Grin
Memorat
Sorina
Vizitator
« Răspunde #5 : 18-07-2007, 19:39:36 »

Mneam,mneam (chiar daca in ultima vreme ma hranesc doar cu cafea si fructe )
   Brava. Smiley Smiley
   Carmen, spune-mi si mie  ,cu ce ai facut spiralele asa de fain? Si mai ales asa de þepene? Grin
    Pt. care vã place bresaola (mie) : puteti pune compozitia aia de branza  (in afara de cea cu peste) in cate o feliuþã  de bresaola,apoi o îndoiþi in formã de semilunã-sper cã am redat conceptul- Grin
Yeste bunã
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #6 : 18-07-2007, 21:36:17 »

...le-am facut cu sacco a posch...nu cu avelina(stea) ci cu gaura rotunda...
Pai stau batzoase de la robiola...

asta folosesc eu...

P.S...sau bresaola o faci ca o clatita...umpluta cu branza si erba cipollina...iar apoi o legi cu o frunza de erba cipollina..."Yeste si frumoasa" Grin
Memorat
Sorina
Vizitator
« Răspunde #7 : 18-07-2007, 21:46:10 »

P.S...sau bresaola o faci ca o clatita...umpluta cu branza si erba cipollina...iar apoi o legi cu o frunza de erba cipollina..."Yeste si frumoasa" Grin

SmileySmiley) pai sa stii ca "yeste faina" si cum am zis io. Ca pe farfurie le pui semilunele astea in forma de floare  Grin  Grin
   Tks.  Smiley 
  aaa, si daca tot suntem la aperitive:
  Cine stie aperitivine? Da' buuune !!! Wink  Nu complicate, un fel de "finger-food".
Si de drink??  Cocktail-uri.
  poate ar trebui topic nou. Undecided

Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: