Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: aperitivo  (Citit de 614 ori)
chamed
Jr. Member
*

« : 15-08-2007, 11:24:19 »

SFORMANTINI-SALATI(12 port)-250gr.faina alba,200ml.lapte,8gr.praf de drojdie(pizza istantaneo),2uoua,70gr.margarina,sare,3 feli de pancette afumicata o spek(eu am facut si cu salmone afumicato javascript:void(0);
Smiley 40gr.parmigiano grattuggiato.  In una ciotila mettere la farina setacciata,un pizzico di sale,il lievito ed il parmigiano e mescolare bene.In un alta ciotola miscelare le uova con il latte(entrambi a temp.ambiente)ed il burro fuso rafredato.Versareil composto liquido in quello solido e mescolare con il cucchiaio fino a quando i liquidi non saranno completamente assorbiti.Ne risultera un composto lievemente granuloso.NON MESCOLARE TROPPO,altrimenti i muffins risultano duri.Aggiungere da ultimo la panceta tagliata a pezzettini(spek,cabanos...ce vrezi(ca gust ).Riempire gli stampi per 3/4 e cuocere in forno prescaldato a 180%per 20-30 min(eu am folosit stampi de silicon rotunzi,6-8-12buc.pe stampo).POFTA BUNA(se pot manca si a doua si a treia zi)
Memorat
chamed
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 15-08-2007, 12:03:36 »

franzela umpluta
200gr.unt,100gr.ficat de pui,100gr.sunca presata,50gr.masline,un castravecior,un gogosar,2-3 sardele conservate in ulei si bine scurse,3 albusuri fierte,piper,o linguriza mustar si o linguriza de patrunjel verde tocat.PREPARARE:se trece prin masina de tocat ficatei,ciupercile,sunca,maslinele si jumatate de gogosar(eu am tocat cu cutitul)Se amesteca bine cu untul frecat spuma si se bat cu mixerul pana se obzine o crema pufoasa.Se adauga sardelele,mustarul si piperul dupa gust si se amesteca pana la omogenizare.In compozitia astfel obzinuta se amesteca albusurile,castraveciorul si o jum.de gogosar ramas(tocate marunzel sub forma de cubuleze)si patrunjelul tocat.Se scobeste franzela taiata in doua,se umple cu compozitia bine tasata si se da la rece.SE SERVESTE TAIATA IN FELII DE 1-2 CM.POFTA BUNA
Memorat
chamed
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 18-08-2007, 07:57:33 »

LIMBA CU MASLINE    -800g limba de vita,150g masline,1 L suc de rosii,400g arpagic,o jumatate de lamaie,50g vin,o jumatate de fir cimbru,o foaie de dafin,sare,piper,zarzavat.Se fierbe limba cu zarzavatul si sare;dupa ce a fiert se pune intr-un vas cu apa rece sarata si se curata de pieliza.Se taie felii, se pun intr-o tava ,se adauga sucul de rosii,maslinele oparite,foaia de dafin,cimbru,vinul,piper si sare dupa gust.Se lasa sa dea in fiert dupa care se ia de pe foc si se aseaza bucazelele de limba si sosul pe un platou decorand cu felii de lamaie.Se serveste rece.                                                                                             
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: