Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: botezul Teodorei  (Citit de 462 ori)
marinuza78
Jr. Member
*

« : 31-10-2007, 09:54:07 »

buna ziua la toata lumea.....as vrea sa am de la voi niste propuneri ca aperitiv pentru botezul fetitei mele,in timp ce asteptam sa mergem la biserica,pe la 11 30 dimineata,apoi mergem la restaurant....evenimentul o sa fie pe 11 noiembrie,intr-o bisericuta ortodoxa aici,aproape de Pescara,unde locuiesc eu.....majoritatea sunt italieni ca invitati,dar am si cativa romani,mama,fratele,prietena mea cea mai buna......va multumesc anticipat.... Undecided
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #1 : 31-10-2007, 10:10:50 »

Uite, intra in site-ul asta...sa vezi cate gasesti...si cu retete si poze...

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=5
Memorat
Sorina
Vizitator
« Răspunde #2 : 31-10-2007, 11:47:04 »

off, nu reusesc sa mai incarc poze Angry
 in fine, ideea ar fi sa faci platouri cu diverse tipuri de mezeluri (le dispui la fantezia ta,sau te mai inspiri din net)
 apoi, "cornettini" aceia mici din "pasta sfoglia",   sau "cornetti salati" ,sau chiflele acelea micute rotunde "al latte", cu putin unt sau stracchino si felli de "crudo".Apoi iei "focaccia" o tai in jumate,pui felli subtiri de branza( tip emmental),dar subtiri !!  si "cotto"  sau mortadella.Si o tai in patrate.
  Mai poti face grisine cu felli de "crudo" infasurate pe varf.
  Sau rosioare mici,le tai calota ,le golesti si le umpli cu pasta de branza (stil filadelfia cu erba cipollina.)
  Sau pan carre  cu salmone afumat (la tai in patratele  sau triunghiulete  mici).
Sau bucati de cozi de "sedano"  cu gorgonzola.

La pasticceria  se mai poate comanda asa zisul "panettone salato".
  Mai poti pune si dulcegarii ,stil biscuitei seci cu migdale,  sau mini pasticcini
  nu uita confetti roz.
  si Sa va traiasca TEODORA   (ce frumos nume Smiley  )
Memorat
marinuza78
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 31-10-2007, 12:25:58 »

mmh,ce delicii in pozele alea....daaa,ai dreptate,confetti,era sa uit,chiar acum ca ies de la serviciu,ma duc la auchan si cumpar cate ceva....va pup
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: