Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 11 12 [13]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ce mai facem de mancare?  (Citit de 9534 ori)
Sorina
Vizitator
« Răspunde #180 : 20-09-2007, 10:18:27 »

Citat
prin mai toate pietele, la tigani

poate d'aia nu mai gaseste ,ca nu mai sunt þigani acolo LoL
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #181 : 20-09-2007, 10:20:19 »

atuncea cauta ceaune in campi nomadi de pe la opera sau de pe unde mai sunt in italia Grin
Memorat
Sorina
Vizitator
« Răspunde #182 : 20-09-2007, 10:21:43 »

atuncea cauta ceaune in campi nomadi de pe la opera sau de pe unde mai sunt in italia Grin

brrrr...
 da-i delega lui Ecce,. ca el ii cunoaste pe-acolo Tongue
Memorat
Iulia
Sr. Member

« Răspunde #183 : 20-09-2007, 10:22:00 »

mi-e mie ca nu fac ceaune astia de pe aici  Grin
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #184 : 20-09-2007, 12:26:27 »

pentru cine cauta ceaun ( in ROMANIA ) ...
  se vind in Bucuresti in piata Obor si cred ca si in magazinul Obor, si prin alte piete sau magazine de cratiti ... Se gasesc de diametre diferite si sunt smaltzuite .

Aici se gasesc pe ebay dar si la magazinele "de cratiti" ( evident nu in toate ) se numesc "pentola di ghisa" si cele mai cunoscute sunt "le creuset" care costa insa o mina si un picior peste 100 si ceva de euroi( comparativ cu un ceaun romanesc )... se mai gasesc si altele "no name" dar sub 50-60 euro nu exista nimic ( iar dupa parerea mea nu merita attia bani).
Memorat
Clau
Veteran

« Răspunde #185 : 20-09-2007, 18:50:55 »

Asa ca o curiozitate, ieri imi povestea un coleg de-al meu, ca el hotaraste deja sambata ce va gati in fiecare zi a saptamanii care urmeaza,si cumpara la inceputul saptamanii ce-i trebe'...in felul asta e ok pt gatitul zilnic seral Smiley.
Voi cum faceti?
Gatiti zilnic?

nu-ti trebuie lista cu ce gatesti toata saptamana ca sa faci treaba asta. pur si simplu te duci la cumparaturi o data la doua saptamani si cumperi de toate si apoi incepi sa gatesti ceea ce se strica mai repede si lasi mai la urma ce se strica mai greu.
spre ex mai intai gatesti ciuperci, spanac, varza calita, vinete etc si mai la urma cartofi, ca aia se tin, orez , mai alternezi cu o pasta. la orice garnitura trantesti acolo o bucata de carne prajita.
eu carnea o tai si o pun in pungi cum o aduc asa stiu ca atunci cand pun la dezghetat scot doar atat cat mancam o data si nu scot mai mult sa se strice. apoi e bine sa mai ai mereu in congelator un kg de carne tocata, un pui.
asa cand vrei sa gatesti te uiti la ceas... cat timp ai. daca n-ai timp gatesti ceva rapid ca dintre alea enumerate mai sus iti ia in jur de juma' de ora. cand chiar te plictisesti si n-ai ce face si te mai apuca si un chef de-ala de gatit (care de obicei te lasa imediat ce te-ai pus pe treaba) cu carnea tocata poti face sarmale, un ardei umplut, niste chiftelutze. cu puiul o supa de pui si aia e.
iesi mai ieftin asa decat cu kebab si pizza. dar nu trebuie sa cumperi cantitati industriale. cate un pic din fiecare
Memorat
acidduzzu
Veteran

« Răspunde #186 : 22-09-2007, 00:28:02 »

Citat
...n-am in casa bere

ce trist Sad
Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #187 : 22-09-2007, 04:54:02 »

Citat
...n-am in casa bere

ce trist Sad

am io o sticla de vin alb si una de rosu sec. se pune?
Memorat
radu
gadjo
Veteran

« Răspunde #188 : 22-09-2007, 04:55:50 »

Shocked  la 6 dimineata ?  bine, hai !  Undecided
Memorat

simona_02
Vizitator
« Răspunde #189 : 22-09-2007, 04:58:14 »

la mine e deja 7 ... Grin

(desi mi-ar prinde mai bine o cana de vin fiert, ca-i frig.)
Memorat
Pagini: 1 ... 11 12 [13]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: