Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Ce pregatiti bun de Craciun ?  (Citit de 4744 ori)
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #45 : 31-12-2007, 09:31:52 »

doi catei dimineata luati intregi si cu apa peste, regleaza tensiunea Grin

Mai stiu una...PROBATA Wink 3 catzei de usturoi si o cana de ceai de coada calului inainte cu jumatate de ora de micul dejun...te ajuta sa slabesti...GARANTAT!!!!! (in cazul meu 3 kg/ sapt.)
Memorat
Sorina
Vizitator
« Răspunde #46 : 31-12-2007, 09:32:00 »

daca iti place sushi, te luam la noi!  Wink
un meniu cam ciudat al nostru,

ciudat zici???  LoL
extraterestru zic  Tongue
in afara de sushi ce mai faceti? Ca parca nu-l prea ador asa tare... Wink  Tks de invitatie ,oricum.  Smiley
Bonnie, nu ca la anu' tre' sa te salut cu sayonara ? (soacra-ta ii una din tipele alea moderne care se indeletniceste cu "gambero rosso" ? sau nu-i italianca adevarata?  Grin  )

Memorat
bonniewhite
Sr. Member

« Răspunde #47 : 31-12-2007, 09:59:21 »

[
Bonnie, nu ca la anu' tre' sa te salut cu sayonara ?

mai stii?!?...las' ca vedem maine....am ales meniu japonez pt ca nu era disponibil bucatarul libanez  LoL

ne-am cam saturat de aceleasi chestii tot timpul si macar sa ne ramana in amintire!

restul, e surpriza, sa vedem ce aduc ceilalti....evident ca nu poate sa lipseasca cotechino & lenticchie, ca barbata-miu e superstitios...daca as fi sigura ca asta e sursa de bani, i-as gati lenticchie in fiecare zi... Cool si tot pe acelasi principiu a vrut sa se asigure ca avem si struguri la final.
Daca o sa am timp si asta mic n-o sa fie prea marait, mi-ar placea sa fac banane flambè. In ultima perioada am o idee fixa cu bananele astea....imi plac tare mult.

In ceea ce o priveste pe soacra-mea...e chiar prea italianca, din aia de moda veche; atat de veche ca ne-am declarat armistitiu; nu ne-am mai vazut de 1 an jumate, desi locuim in acelasi oras! dar asta pt linistea familiei mele!
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #48 : 31-12-2007, 10:11:43 »

Citat
In ceea ce o priveste pe soacra-mea...e chiar prea italianca, din aia de moda veche; atat de veche ca ne-am declarat armistitiu; nu ne-am mai vazut de 1 an jumate, desi locuim in acelasi oras! dar asta pt linistea familiei mele!

ha ha ha...CUNOOOOOSSSSCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
Memorat
bonniewhite
Sr. Member

« Răspunde #49 : 31-12-2007, 10:42:03 »

voi cum faceti musacaua? cu cartofi fierti, prajiti sau cu vinete? ca nu stiu cum s-o fac....e buna, de fapt, in toate felurile, dar nu ma decid....
Memorat
karmeno78
Vizitator
« Răspunde #50 : 31-12-2007, 10:48:45 »

Cartofi fierti...si vinete prajite...dar eu vinetele dupa ce le tai rondele le oparesc si apoi le prajesc...fiindca daca le prajesti fara a le opari...aduna prea mult ulei...devin foarte gretzoase...de fapt se vede si in tigaie ...pt. 2 vinete intra mai mult de juma' de sticla de ulei...
Memorat
bonniewhite
Sr. Member

« Răspunde #51 : 31-12-2007, 11:54:59 »

exact asa ma gandeam si eu; sa pun vinetele la stratul din mijloc si in rest cartofi fierti. Sarumana de pontul cu oparitul vinetelor, ca nu-l stiam; le-as fi prajit si gata.
Memorat
alex s.
Veteran

« Răspunde #52 : 31-12-2007, 15:51:58 »

o sticla de Hennessy   Tongue
Memorat

.. nobody's perfect ..
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #53 : 31-12-2007, 18:17:04 »

Sorinaaaaaa, usturoiul e baza medicamentelor de tensiune, baga mare.

bonnie, nici tu nu esti romanca adevarata: am zis! Tongue auzi tu... sushi!! vabbeh.. te iert, ca sint tot un fel de sarmale Grin

eu musacaua o fac in toate felurile, dar fara vinete.
Memorat

bonniewhite
Sr. Member

« Răspunde #54 : 31-12-2007, 18:56:40 »

auzi tu... sushi!! vabbeh.. te iert, ca sint tot un fel de sarmale Grin

mor asta mi-a placut rau de tot! am sa i-o povestesc si lui barbata-miu!  mor

Memorat
Felicia
Sr. Member

« Răspunde #55 : 08-01-2008, 22:20:41 »

as face piftie dar nu stiu.

eu lasagna o fac mai mult dupa ochi
1 kg de carne macinata
2 sticle de bulion (o sa ramana)
1 pachet de foi pt lasagne
2 oua fierte
500 g de ciuperci
100 g de cotto
besciamella
mozzarella

fac ragu si il amestec cu oul taiat in bucatzele foarte mici si cu ciupercile calite tot bucatzee foarte mici

separat coc niste bulion in care pun un pic de smantana cand e copt

pregatire
bulion un rand de foi de lasagna
un rand de ragu si deasupra cotto

apoi un rand de foi de lasagna
un rand de ragu
mozzarella

un rand de foi de lasagna
bulion + besciamella
un pic de parmezan ras pe deasupra si dau la cuptor cam 50 de minute la 180°

eu in ragu pun un cubulet de knorr aglio e prezzemolo si un pic de picant
ragu care ramane il congelez si cand fac paste il decongelez

La ragù nu pui si morcov si un un picior de telina? Apoi carnea cand este fripta se stinge cu vin alb sau chiar rosu Sa incerci. Morcovul ii da dulceata Nu-ti mai trebuie Knorr
Memorat

Il male, al contrario del bene, ha il duplice privilegio di essere affascinante e contagioso.
Felicia
Sr. Member

« Răspunde #56 : 08-01-2008, 22:25:22 »

SALATA BOEUF

Ingrediente :
500 g rasol de vaca sau piept de pasare;400 g cartofi; 3 morcovi; doua radacini de patrunjel; 200 g mazare; o telina mica; castraveciori si gogosari acri; patrunjel verde.
500 g Maioneza, 100 g masline medii, 4 albusuri de ou fiert, 1-2 linguri mustar normal. 
==========================

Anul asta am pus gamberi in loc de "boeuf" . E o varianta la fel de buna
Memorat

Il male, al contrario del bene, ha il duplice privilegio di essere affascinante e contagioso.
Cocolina
Sr. Member

« Răspunde #57 : 17-12-2010, 13:03:43 »

RETETA PENTRU UN AN MAI BUN!

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, neincredere, dezamagire, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de nelipsitul, traditionalul si vesnic actualul LA MULTI ANI!

Pofta buna!

Memorat

Cerul n-ar avea curcubeul,daca ochii n-ar avea lacrimi...
Alien
Full Member
**

« Răspunde #58 : 20-12-2010, 14:03:15 »

si de beut nimik?Huh?
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: