Aceasta este arhiva 2006-2011. Click aici ptr a intra in noul forum romania-italia.info

Questo e' l'archivio 2006-2011. Clicca qui per entrare nel nuovo forum romania-italia.info

ce va place

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126739 Mesaje în 8506 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 [2]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: ce va place  (Citit de 1328 ori)
Alizée
Veteran

« Răspunde #15 : 05-09-2010, 08:56:20 »

Nu sunt alergica si nici nu am vreo intoleranta la ciocolata Grin
doar ca nu e printre alimentele mele preferate  Tongue
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #16 : 05-09-2010, 09:09:43 »

pentru Ranya tortul raw .. nu stiu daca despre asta zicea GAZE mai sus dar eu pe asta il recomand

http://crazygoodraw.blogspot.com/2010/08/birthday-cake-for-birthday-girl.html

Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #17 : 05-09-2010, 09:18:45 »

Alizée, la aia ma gandeam, ca pentru mine e nou sa stiu persoana care nu are alergii, intolerante la ingredientele din ciocolata si care sa spuna ca nu-i place. E fain, bine de stiut ca sunt si persoane ca si tine.
Eu o mananc cu placere, dar nu cu acea placere despre care place unora sa vorbeasca cand au in vedere ciocolata.
Eu cred ca a fost foarte mult devalorificata ciocolata in ultimile decenii. Imi aduc aminte cand eram mica ciocolata se manca ca un fruct exotic, imi procura mama cu cutiile din Ungaria, Germania si o mancam cu un sentiment ca mananc ceva deosebit, greu de gasit...si insusi ideea ma facea sa o vad infinit mai buna decat probabil era.

Acum copiii mannaca ciocolata dimineata (nu ai mei, in general, alor mei le procur ciocolata tot asa ca si ceva deosebit, rar, de vreau ciocolata pentru ei ii introduc intr-un magazin din acesta numai cu produse artizanale si-i las sa-si alega, e sarbatoare, dar in fiecare zi kinderul nope, nu i-as putea privi astfel) la pranz si seara. Si is furati, dupa mine.

Off Ranya, scuza-ma, nu m-am prins ca probabil vrei retete de torturi raw, am o multime, nu ale mele, ale unei fatuci tare faine
http://floridecires7.blogspot.com/search/label/dulciuri%20raw

blogul e superb si ca si grafica, calitate fotografiilor
eu o ador pe fatuca asta, imi pare atat de talentata

« Ultima modificare: 05-09-2010, 09:26:11 de către gazzella » Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #18 : 05-09-2010, 11:42:24 »

Siteul de mai sus, lasat de Gazella e superb.Eram in cautare de manicareturi de pregatit pt ziua fetitei mele.Cu toate ca tre sa ma dumiresc asupra multor ingrediente si de unde pot sa le procur.
Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #19 : 05-09-2010, 12:07:43 »

Cata placere emanati cand scrieti despre mancare.. cat va invidiez(nu mult,doar putin)
Usor cu kilogramele
Memorat

De ce?
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #20 : 05-09-2010, 12:28:07 »

Ei, nu e vorba numai de placerea de a infuleca.Eu de ex, pt ziua fetii, unde sunt invitati colegii de scoala cu respectivii parinti, in mare parte,mi-ar place sa pregatesc ceva deosebit, fara sa stau toata ziua in bucatarie si sa risc sa nu-mi iasa.Asta pe langa clasicele chestii luate de la brutarie si pasticerie.
Memorat
gazzella
Vizitator
« Răspunde #21 : 05-09-2010, 20:33:36 »

lidia, o parte din ingredinete le gasesti la diversele magazine care vand alimente bio
eu am langa mine un natura.si ( www.naturasi.it ), iar pentru ce nu gasesti acolo gasesti la diversele magazine etnice (egipteni, marochini, ecuadorieni, chinezi, etc)

geronimo, cat eram mai tinerica n-avema probleme, aveam un metabolism bun
acum s-a dus
din fericire m-am inscris la sala ca sa pot manca in voie, adica sper sa fie asa

« Ultima modificare: 05-09-2010, 20:35:14 de către gazzella » Memorat
Geronimo
Veteran

« Răspunde #22 : 05-09-2010, 21:11:15 »

Adica cu cat inaintam in varsta se poate schimba metabolismul? De la ce varsta? Is mai predispuse femeile la treaba asta ?
Memorat

De ce?
ranya
Veteran

« Răspunde #23 : 05-09-2010, 21:31:34 »

Cred ca daca faci sport (mereu) e ok  Wink
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
ranya
Veteran

« Răspunde #24 : 05-09-2010, 21:33:01 »

ps.multam Crista, ce m-as face fara tine Kiss
Gazze', mersi de link, e f.frumos blogul!
Memorat

Nimic nu este mai scump decât ceea ce primeºti pe gratis.
gazzella
Vizitator
« Răspunde #25 : 06-09-2010, 08:26:52 »

Adica cu cat inaintam in varsta se poate schimba metabolismul? De la ce varsta? Is mai predispuse femeile la treaba asta ?

metabolismul inregistreaza modificari in functie de o serie de factori, unul este varsta, un altul la femei poate sa fie menopauza, la barbati andropauza
obiceiurile de viata: noi pana acum un an obisnuiam sa ne chiar cataram pe munte, de un an mergem la munte si-l contemplam
eh, asta-i grav
mai pot sa existe disfunctii hormonale, tiroida, etc
multe.... si acolo unde se poate umbla eu incep sa umblu ca nu vreau sa ma vad la 40 de ani cu 80 de kile, dar nu vreau nici sa renunt la unele placeri

asa ca....nu-mi ramane decat sala (muschii is mari consumatori de energie, asa ca cardio combinata cu greutati e bine)
vezi articol acesta, imi pare bun
http://www.my-personaltrainer.it/accelerare-metabolismo.html
Memorat
Pagini: 1 [2]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: