Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2 3 ... 5   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Cena a base di ciocolato  (Citit de 3129 ori)
ileana35
Veteran

« : 19-10-2009, 15:15:13 »

Kebab al ciocolato
 Pizza al ciocolato
 Tortellini di ciocolato al peperoncino
 Arista di maiale in salsa di ciocolato al basilico
 ...
 ...

Eu am fost saptamana trecuta la o cina cu produse pe baza de ciocolata si nu m-au incantat asa rau;
 Voua va plac combinatiile de genul asta?
Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #1 : 19-10-2009, 15:49:19 »

Io zic ca ti se apleaca de la atata ciocolata, nu cred ca as alege un meniu in care toate felurile sa aiba la baza ciocolata, un fel mai merge, dar chiar toate si unul dupa altul, nu mi se pare o idee buna.
Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #2 : 19-10-2009, 16:00:10 »

deci: antipasto normal(melone, prosciuto,salumi,crostini.....)
primo- spaghetti alla nutella
secondo-arista bla,bla...

cantitati modeste
problema mea e ca am fost in stare sa beau doar apa naturala draq. si 2 grappe alla gianduja dupa  Grin
cand am ajuns acasa la miezul noptii(doar am gustat din fiecare cate putin ca nu rezist in fatza dulciurilor) eram in stare sa-mi prepar o carbonara. dar m-am potolit repede cu fructe.  LoL
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #3 : 19-10-2009, 16:17:00 »

si desertul ce era, sfogliatella al pesce? mor

lasind gluma la o parte, ador combinatiile astea, dar ce spui tu mi se pare o exagerare.
spaghetti alla nutella cred ca sint oribile...
Memorat

lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #4 : 19-10-2009, 16:23:16 »

Fetelor mele le-ar place un astfel de meniu.Mi-ai dat o idee, daca le-as da spanac cu ciocolata?  LoL
Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #5 : 19-10-2009, 16:30:22 »

si desertul ce era, sfogliatella al pesce? mor

lasind gluma la o parte, ador combinatiile astea, dar ce spui tu mi se pare o exagerare.

eu m-am convins ca sunt oribile ,nu doar cred ,da si tu acum nu-ti imagina ca pluteau in nutela.
pe bune a fost o cina cu mult bun gust,bineinteles ptr. cei carora le plac aromele astea:cioc. al peperoncino,al basilico, al tartuffo....

desertul a fost singura chestie buna, la alegere diversi semifreddi si dolci al cucchiaio  Tongue
Memorat
cristi
Sr. Member

« Răspunde #6 : 19-10-2009, 16:33:58 »

bai..nu ati inteles nimic....
toate produsele astea cu ciocolata erau de "spalmat" dupa cina pe ici pe colo  Grin
fomistilor  Tongue
Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #7 : 19-10-2009, 16:36:51 »

N-ai mancat niciodata macaroane cu nuca si zahar ? Wink in Ro, evident ca aici cred ca ma expulzeaza  Grin daca le propun
« Ultima modificare: 19-10-2009, 16:41:41 de către Ruxandra » Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #8 : 19-10-2009, 16:43:53 »

N-ai mancat niciodata macaroane cu nuca si zahar ? Wink in Ro, evident ca aici cred ca ma expulzeaza  Grin daca le propun

nu, stai linistita si aici e un piatto ceva mai vechi; il mai prepara bunicile ptr. merenda copiilor in anumite zone  Smiley
Memorat
Ruxandra
Sr. Member

« Răspunde #9 : 19-10-2009, 16:46:03 »

Ma guarda che coincidenza  Smiley
Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #10 : 19-10-2009, 16:58:49 »

bai..nu ati inteles nimic....
toate produsele astea cu ciocolata erau de "spalmat" dupa cina pe ici pe colo  Grin
fomistilor  Tongue

vaiiiiiiii  Grin ce te spalmesc eu pe tineeeeeee
am uitat sa spun ca ne-au oferit, la plecare, o brosura cu retete.
acum tre" sa fug , da" studiez eu si fii sigur ca de prajitura mea mori tu  Grin
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #11 : 19-10-2009, 17:03:04 »

N-ai mancat niciodata macaroane cu nuca si zahar ? Wink in Ro, evident ca aici cred ca ma expulzeaza  Grin daca le propun

ba am mincat (nu nuca si zahar, ci pesmet si zahar).
dar spaghetele minjite de NUTELLA ziceam ca-s oribile, mai ales cind le maninci ca primul fel si nu ca "merenda" precum macaroanele de care ziceai tu.
adica pot intelege ceva fin, gen "arista di maiale in salsa di ciocolato al basilico", pentru ca nu-mi da idea ca porcul ala inoata in ciocolata... nutella da..
nutella se maninca singura, dupa parerea mea. e deja prea calorica si "grea" de una singura.
Memorat

ileana35
Veteran

« Răspunde #12 : 19-10-2009, 17:09:46 »

@Mada eu paine cu ciocolata sua paine tostata cu nutela, chiar abuzez, in zilele cand sunt in masina toata ziua,de nebuna de colo-colo, deci pasta(apa, faina) cu cioc. nu mi se par exagerate;
ideea unei cine intregi mi se pare plina de snobism, ptr. ca se demonstreaza toti incantati si multumiri, bla, bla.... da mai vezi vreo prenotare....eh!?! 
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #13 : 19-10-2009, 17:14:33 »

eu am fost la o cina pe baza de orez si mi-a rupt ovarele..
e' di una noia mortale... sa maninci acelasi lucru de la inceput la sfirsit. culmea e ca e si recomandat sa nu pui acelasi ingredient in toate felurile, gen felu-ntii sarmale (carne tocata), felu doi cirnati... mah.. cum zici tu, snobism.

piine cu nutella si eu, dar tot spusai mai devreme, nu ca felu-ntii, ci in loc de merendina.
Memorat

ileana35
Veteran

« Răspunde #14 : 19-10-2009, 17:23:23 »

de ex. cina mea preferata e cea mexicana, chiar daca e destul de picanta, te aranjezi nu-i problema, dar poti bea draq. ceva care se imbina.
 vin cu cioc. nu-s in stare sa combin, sincer habar nu am ce s-a baut ptr. ca toata seara am baut apa, si am barfit de tot felul de retete culinare, noi tendinte, ca nici nu mi-a trecut prin cap sa fiu atenta la bauturile potrivite.

p.s. mmoooorrrrrr  ca tre" sa fug iar, cu slalom in  perioada asta si nici n-am timp sa vad ce standuri noi sunt anul asta;
poate reusesc maine sa arunc 2 retine, si va povestesc.

o seara buna!
Memorat
Pagini: [1] 2 3 ... 5   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: