|
misulica
|
 |
« : 31-05-2009, 15:13:17 » |
|
am in spatele casei smochine mari, nu dintr-alea mici
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #1 : 31-05-2009, 15:37:47 » |
|
din cite stiu eu, le intinzi la soare
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
misulica
|
 |
« Răspunde #2 : 31-05-2009, 15:41:33 » |
|
nu trebuie tratate in nici un fel? ies ca alea de la magazin? ale mele sunt f mari, alea din magazin sunt soi mic. nu trebuie taiate, ceva?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Daca am avea mai multa incredere unii intr-altii, poate am avea mai mult de pierdut, dar poate si mai mult de castigat
|
|
|
|
|
|
misulica
|
 |
« Răspunde #4 : 31-05-2009, 16:24:26 » |
|
deci se baga si la cuptor. priceput. saruma-na coana madre figlia di coana madre!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
july64
Vizitator
|
 |
« Răspunde #5 : 31-05-2009, 16:40:50 » |
|
nuuu se usuca la soare acoperiti cu un tifon ,cum se usca la noi si prunele, ca erau si de alea mari...
dupa aia poti sa le bagi in cuptor umpluti cu mandorle si ciocolata...dar la inceput le usuci normal
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #6 : 31-05-2009, 17:11:05 » |
|
deci se baga si la cuptor. priceput. saruma-na coana madre figlia di coana madre!
DUPA ce le-ai uscat la soare se baga la cuptor!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
misulica
|
 |
« Răspunde #7 : 31-05-2009, 17:32:42 » |
|
da, bre, am inteles de la inceput! na, ca am ajuns sa ma citez pe mine  "Opere" de misulica
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
darkangelo
|
 |
« Răspunde #9 : 31-05-2009, 21:11:53 » |
|
dupa aia poti sa le bagi in cuptor umpluti cu mandorle si ciocolata...dar la inceput le usuci normal
Eu as baga niste alune nesarate sau acaju in ele inainte de uscare.Am halit asa ceva in Turcia ca apucatu' si nu ma mai puteam opri.
|
|
|
|
|
Memorat
|
...........shut up and drive.......
|
|
|
|
Madalina_Reloaded
|
 |
« Răspunde #10 : 31-05-2009, 22:22:50 » |
|
si alea DUPA ce s-au uscat la soare.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
misulica
|
 |
« Răspunde #11 : 01-06-2009, 09:13:44 » |
|
ce-i aia acaju?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
darkangelo
|
 |
« Răspunde #12 : 01-06-2009, 20:15:02 » |
|
Un fel de alunã îmbârligatã.
|
|
|
|
|
Memorat
|
...........shut up and drive.......
|
|
|
|
|
|
ileana35
|
 |
« Răspunde #14 : 09-06-2009, 09:00:26 » |
|
Ciao! daca imi permiteti intru si eu in vorba;o doamna in varsta mi-a spus ca dulceata de smochine de septembrie e mai buna decat cea facuta cu smochinele de iunie.Eu nu am vazut diferenta si inca mai am din cea de anul trecut fara probleme;nu gasesc nuci ptr a face dulceata ca la munca "m-am distrat" mult cand am vazut cum se uita la "nuci la borcan" cu destul interes ptr gust da nu au mai vazut.(lucrez in ristorazione) 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|