Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1] 2   In jos
Imprimă
Autor Subiect: La prova del cuoco de azi  (Citit de 2060 ori)
Crista
Global Moderator
Veteran

« : 23-09-2009, 11:50:47 »

Dragi gospodine sau/si gospodari  Tongue cine a vazut prova del cuoco de azi??

Inca nu s-a terminat ce-i drept dar eu am nimerit pe RAI1 cind se terminase "sfida" intre Romania si Franta si acum ma roade curiozitatea :

ce au gatit romanii ?

Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #1 : 23-09-2009, 16:02:34 »

chiar nimeni nu a vazut azi PDC ??   Cry
Memorat
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #2 : 23-09-2009, 17:54:55 »

Crista, rusinica, tocmai un Chef ca si tine sa nu vada PDC ? Tongue

Am cautat peste tot, am dat telefoane ( Bigazzi nu-mi raspunde, Antonella nu vb. cu nimeni  de cand au schimbat-o) , nimeni nu stie nimic.
Mai caut.

Pe Culinar ai cautat? Grin

Memorat

Cu drag, So
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #3 : 23-09-2009, 18:03:47 »

apropo de "prova del cuoco" cind am fost ultima oara pe la ai mei la Brasov, ne-am dus la o prietena ca era indragostita lulea de aceasta emisiune si-o urmarea in fiecare zi.
A mai adaugat,saracauta ,ca in momentul de fata n-o mai urmareste intrucat nu mai e antonella clerici.
I-am raspuns ca cei de la Rai1 profitand de faptul ca era gravida, au dat-o afara ca s-o inlocuiasca cu una mai tanara, si mai putin costisitoare la bugetul televiziunii.  Grin
Memorat
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #4 : 23-09-2009, 18:32:52 »

Asa-i cum se spune, dar in acelasi timp, voi nu v-ati saturat de mereu si mereu aceleasi fete la tv?
Monopol nu altceva.
Memorat

Cu drag, So
eccellentesuperdeluxe
Vizitator
« Răspunde #5 : 23-09-2009, 18:49:02 »

noi ne-am saturat ca astia isi iau vacanta incepand din Iunie si n-o sa vezi nici o emisiune ca lumea din momentul ala! nu-i ca-n Romania unde programele continua fara a se opri!  Grin
Memorat
ileana35
Veteran

« Răspunde #6 : 23-09-2009, 19:35:12 »

noi ne-am saturat ca astia isi iau vacanta incepand din Iunie si n-o sa vezi nici o emisiune ca lumea din momentul ala! nu-i ca-n Romania unde programele continua fara a se opri!  Grin

voi sunteti abitudinari, noi ceva mai activi si in cautare de noutati  Tongue
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #7 : 24-09-2009, 06:14:11 »

Da mai ce rusine  Embarrassed  acum gata m-am dat de gol  Wink

SOnia pe culinar nu scriu ( dar citesc ) Wink
Am intrebat pe un forum italian dar fara succes, speranta imi era insa in lumea romanilor din Italia care ar fi avut un motiv cit de cit, eram reprezentati ca tara intr-o emisiune 'talieneasca asa ca am dat o mica cautare si prin alte forumuri dar nimeni nu a scris un rind ..

Forumul emisiunii este neactualizat iar in pagina cu retete, video ...sunt cele de anul trecut ..   hammer
http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-6d1f0020-76e4-44e6-9a73-ba4e67885295.html?p=0
in stinga i campanili, clic si apoi din nou clic pe international

pentru Clerici un sut in fund un pas inainte ..o sa se umple de bani cu san remo, apoi a fost avansata ca dehh apare serile cind e clar mult mai bine platita ... in schimb Elisei cred ca e cazul sa ii spuna cineva ca pomana ingrasa  mor mor

Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #8 : 24-09-2009, 08:08:51 »

Raspunsul pe care l-am primit mai devreme :
ciao...
la francia ha preparato le lumache ripiene e un dolce che non ricordo come l'hanno fatto e ha vinto col 57% invece la romania non me lo ricordo perdono cmq lo stesso un dolce e qualcos'altro...
Memorat
angeli_que
Sr. Member

« Răspunde #9 : 24-09-2009, 16:57:07 »

sant curioasa si eu ce au facut romani  de mancare ,oricum e ciudat ca au castigat "i cugini" nu prea le place italienilor bucataria franceza!
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #10 : 24-09-2009, 18:17:25 »

Mersi Lidia dar daca au facut numai un dulce, adica vreo placinta, e clar ca nu aveau pt ce sa fie mai presus decit francezii cu melcii lor LoL 

pacat insa ca nimeni nu a vazut emisiunea iar cine a vazut-o nu a fost atent la romani ...  Sad

Angi da si tu sfoara in tara printre prietene cine stie poate o fii vreuna care a fost atenta ...macar felul de mincare/dulce ca doar reteta nu ne trebuie noua de la tv mor
Memorat
SOnia
Sr. Member

« Răspunde #11 : 24-09-2009, 18:24:02 »

Siamo tutti te.
M-ati facut curioasa si pe mine. Dulcele ar putea fi Poale-n brau.
 Acum cateva luni, la emisiunea lui (cosocomesichiama) de pe Rete4, Fornelli d'Europa, sau simil, a fost o fata romanca, Maria parca se numea. Castigase atunci.
  CAre at vazut?
Memorat

Cu drag, So
angeli_que
Sr. Member

« Răspunde #12 : 24-09-2009, 19:05:33 »

am vazut-o mai multi ca a intrat pe forum ,maria si ne-a explicat cand era emisiunea.ea a facut poale-n brau si a castigat pe drept,cealalta concurenta a facut vinete umplute la cuptor ,nu vreau sa barfesc dar cand a scos tava din cuptor era super arsa ,putea sa puna ori hartie de copt ori putina apa  sau sos de rosii sau sa puna vinetele pe un gratar .umplutura era cu absolut de toate,oua,carne ,sunca,mortadella,carnati picant,ceapa,sos de rosii,pesmet,patrunjel ....
Memorat

Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #13 : 24-09-2009, 19:08:42 »

eu am vazut atunci dar ulciorul nu merge de 2 ori la riu deci nu se cistiga cu aceasi reteta mereu :-)

eu mi-am epuizat cunostintele nu mai am pe cine sa intreb asa ca baza si speranta imi e in voi  Wink poate avei vreo pensionata in neam care urmareste pdc  Grin

Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #14 : 24-09-2009, 19:54:32 »

Eu nu am mai primit raspunsuri satisfacatoare.
Cineva zice:No non la guardo più ... rivoglio la Clerici!
Altcineva:ciao..non ho visto mi dispiace..cerca su youtube la puntata..cmq..per me la nostra squadra e la migliore..pupici

Chestia e ca nu se gaseste nicaieri,cu atata tehnologie...
Memorat
Pagini: [1] 2   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: