Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Magazine romanesti  (Citit de 65973 ori)
gitana
Vizitator
« Răspunde #135 : 04-12-2009, 12:47:25 »

Multumesc pentru informatii!

Asteptam pareri despre cum se mananca in acest restaurant.
Memorat
camy_dan
Sr. Member

« Răspunde #136 : 06-12-2009, 23:08:24 »

Multumesc pentru informatii!

Asteptam pareri despre cum se mananca in acest restaurant.

Ihmmm, nu stiu cu ce sa incep.
Hai sa incep cu partea frumoasa: restaurantul e dragut, bucatareasa a facut tot ce a putut. Si punct.
Servirea....lasa de dorit. Muzica romaneasca.....cat mai incet posibil(uneori "uitau" sa mai schimbe cd-ul), ca erau si 4 italieni in restaurant. Mancarea.....mai bine ma duceam la restaurant chinezesc.
Eu personal nu mai calc pe acolo.
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #137 : 06-12-2009, 23:10:52 »

mor n-ai cu cine dom'le... niste tarani mor

ma intreb de ce nici un restaurant romanesc in Italia nu reuseste sa iasa din stadiul de circiuma....
Memorat

WebMan
Sr. Member

« Răspunde #138 : 06-12-2009, 23:19:15 »

Hai sã vã povestesc ºi eu o întâmplare la un restaurant "românesc"...

Cum suntem mai mulți, avem "convenții" la câteva restaurante româneºti din zona Torino...

10 € - Felul 1 ºi 2 , vin, apã, cafea...

La Collegno (lipit de Torino) era o familie românã care gestiona un astfel de restaurant...
Se pare cã treaba cu criza a fost aºa tare, cã au lãsat restaurantul... care a fost preluat
de un bucãtar român, PRIETEN de-al nostru...
Vorbim cu el, rãmânem de acord cu "treaba", la care el specificã sã fie ce e în meniu...

Zis, fãcut, mergem la el...
La câteva zile, mergem tot aºa în gaºcã ºi nu avea nimic interesant în meniu... dar ne propune
câte 4 mici ca felul doi... zis, fãcut, mâncam, bem totul OK...

La platã, vedem cã meniul fiecãruia devine 20 € (toþi efectiv luasem ciorbã de burtã + 4 mici, vin ºi cafea)...
Ca sã nu fim târlani, plãtim omului ºi apoi îl întrebãm DE CE ºi CUM... la care ne explicã cã MICII nu fãceau
parte din meni ºi a calculat 4 mici + muºtar = 10 € !!!!

L-am salutat ºi a fost ultima oarã când un român a pus piciorul la el în cârciumã...
Am fãcut ºi 2 calcule... el cumpãrã carnea de la un prieten de-al nostru care are carmangerie, tot român, care o vinde cu 5 € /kg.
Dintr-un kilogram de carne de mici, ies 20 de mici normali, deci el câºtigã 40 de euro cu o cheltuialã de 5...

800% adaos...

Românul e tot român, oriunde ar fi el...
Memorat

ovidelu11
Sr. Member

« Răspunde #139 : 07-12-2009, 15:56:51 »

In Paris, pentru un mititel nefript 3.60...
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #140 : 07-12-2009, 16:07:58 »

revenind la mesajele revolutionare ale patronului alexx, eu ma intreb daca in tara ati plati, saptamina de saptamina, preturile alea pe mincarea romaneasca (care de multe ori e facuta prin germania) sau v-ati vaieta de cost.
ma refer la a face cumparaturile saptaminal numai la magazinele romanesti (desi ma indoiesc ca ati umple 3 sacose numai cu borcane de nu stiu ce tocana cu conservanti...)
eu merg la cite un magazin romanesc din joi in pasti si mai mult de 2 produse (nu cred totusi sa fi luat 2 produse vreodata) nu iau, dar le iau de pofta si daca nu gasesc echivalente - ca, de exemplu, salata de icre.
apoi am "norocul" ca la Auchan din zona mea sa existe standul dedicat produselor romanesti, de unde cumpar citeodata cite ceva.
Dar am reusit sa supravietuiesc toti anii astia fara sa maninc mincare cu iz romanesc si, daca mi s-a facut pofta de sarmale, am pus mina si mi le-am facut cu materia prima care se gaseste in toate pietele italiene...
Memorat

chicca
Vizitator
« Răspunde #141 : 07-12-2009, 18:53:03 »

Nu stiu prin partile voastre cum o fi dar pe vremea cind am deschis eu restaurantul, am incercat sa fac tot ce mi-a stat in puteri numai sa mearga dar....n-a mers! Romanii veneau pentru un pahar de vin si manele frtate, manele cit cuprinde si se suparau daca le ziceam ca nu prea punem noi asa ceva in localul nostru (am incercat si sa zic ca nu am doar romanul e dotat, are mereu dupa el un cd cu manele). Mi-am facut vise crezind ca toti clientii vor fi ca voi cei care ati venit la inaugurare dar nu a fost asa...Si uite cum s-au dus pe apa simbetei o caruta de bani...nervi si sanatate....Restaurant romanesc? Nici daca ma platesc cu aur si nu mai vreau sa aud!
Memorat
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #142 : 07-12-2009, 19:01:36 »

Sad Pacat, ar fi frumos un han cu ulcele si stachini de lut,cu lavita de lemn, cu soba si muzica populara.Cine naiba o sa starpeasca manelele astea?
Memorat
Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #143 : 07-12-2009, 19:06:59 »

Restaurant romanesc? Nici daca ma platesc cu aur si nu mai vreau sa aud!
mai stii ce-ti zicea socia ta, inainte sa-i schimbi profilul? Wink
Memorat

Madalina_Reloaded
Veteran

« Răspunde #144 : 19-12-2009, 21:53:10 »

Pasticceria Il Galletto d'oro di Lupu Daniel
(savarine, cozonaci, diplomat, eclere, boema, colaci)

Via Domodossola 13 TORINO
Memorat

cristi
Sr. Member

« Răspunde #145 : 20-12-2009, 13:31:32 »

In Paris, pentru un mititel nefript 3.60...
presupun ca daca il frig bine ajunge si la 20 de euri micul  Tongue Grin
Memorat
morgan
Sr. Member

« Răspunde #146 : 20-12-2009, 20:50:46 »

'Danubiana'
via Bonomelli, Bergamo
produse romanesti(alcoolice, nonalcoolice,alimentare-celebra varza murata, cruditati...etc)
magazinu' e la vreo' 100 metri de gara.
 Cool
Memorat
nyky77m
Newbie

« Răspunde #147 : 26-12-2009, 17:49:46 »

Buna, eu locuiesc in Lissone. De prin augut de cand sa deschis magazinul romanesc , si nu gresesc daca vorbesc si in numele prietenilor gasesc cam tot ce poftesc din produsele de acasa din romania.Ce nu se gaseste in rafturi se aduce la cererea clientului, si nu cred ca cineva iese nemultumit de acolo.
Memorat
alexx
Jr. Member
*

« Răspunde #148 : 27-12-2009, 00:27:30 »

Am fost de ajunul Craciunului la magazinul romanesc din Meda(mi),si am stat la o coada,cam jumatate de ora,dar am vazut multi romani, si nu numai, iesind cu sacosele pline,bucurosi si satisfacuti ca au facut cumparaturile...si eu mi-am cumparat cam tot ce mi-a poftit inima...am cheltuit cam 50 de euro dar mi-am umplut patru sacose cu bunataturi... sa simt sarbatorile mai aproape... Wink
Memorat
SIM on air
Full Member
**

« Răspunde #149 : 26-02-2010, 18:23:51 »

..CIULEANDRA Via Ceresia-GENOVA...poate vine cineva cu detalii Wink
Memorat
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: