Lista a fost actualizata .
Multumim MarinRoma si tie Lidia .
Lista, cum am scris si pe prima pagina, este intretinuta din anunturile forumistilor. Rar mai apare si cite un patron care sa isi faca publicitate si e chiar placut pentru ca deobicei dau mai multe informatii , mai ales numere de telefon la care daca sunam aflam inainte de a face multi km daca magazinul mai exista, ce orar are si mai ales daca are sau nu produsele care ne intereseaza pe noi. Cred insa ca cei mai multi dintre proprietari de magazine romanesti sunt certati cu calculatorul sau nu cred in miracolul publicitatii :-) desi pina la urma fiecare dintre noi am ajuns macar o data in viata la unul dintre aceste magazine tocmai pentru ca am aflat despre ele aici pe forum. Sau poate sunt atit de siguri ca macar un client fericit le va face publicitate

Va invit sa scrieti aici si magazinele poloneze, ucrainiene, turcesti, sirbesti daca exista in Italia pe care le cunoasteti si unde se gasesc produse asemanatoare cu cele de la noi : cirnati afumati, varza murata, muraturi, la ucrainieni exista si ceva stil zacusca nu mai zic ca ei au in general magazinele in cetrul orasului nu prin periferii si strazi dosnice cum sunt cele romanesti ( din pacate ) ... nu or fi ele romanesti dar cind vreau sa invirt 2 sarmale de Craciun eu una nu ii cer pasaportul verzei

In plus in anumite zone exista numai aceste magazine si poate chiar facem o favoare unui forumist pofticios