Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Magazine romanesti  (Citit de 65973 ori)
lidia_dorin
Veteran

« Răspunde #240 : 04-08-2011, 20:18:19 »

Pai lista se modifica in functie de cum apar si dispar. Nici Papapero de la Rimini nu mai e. Acuma in locul respectiv se poate manca kebab, in loc de mici.Ata ete.
Memorat
Crista
Global Moderator
Veteran

« Răspunde #241 : 05-08-2011, 06:12:03 »

Lista a fost actualizata .
 Multumim MarinRoma si tie Lidia .

Lista, cum am scris si pe prima pagina, este intretinuta din anunturile forumistilor. Rar mai apare si cite un patron care sa isi faca publicitate si e chiar placut pentru ca deobicei dau mai multe informatii , mai ales numere de telefon la care daca sunam aflam inainte de a face multi km daca magazinul mai exista, ce orar are si mai ales daca are sau nu produsele care ne intereseaza pe noi. Cred insa ca cei mai multi dintre proprietari de magazine romanesti sunt certati cu calculatorul sau nu cred in miracolul publicitatii :-) desi pina la urma fiecare dintre noi am ajuns macar o data in viata la unul dintre aceste magazine tocmai pentru ca am aflat despre ele aici pe forum. Sau poate sunt atit de siguri ca macar un client fericit le va face publicitate  mor Cool

Va invit sa scrieti aici si magazinele poloneze, ucrainiene,  turcesti, sirbesti  daca exista in Italia  pe care le cunoasteti si unde se gasesc  produse asemanatoare cu cele de la noi : cirnati afumati, varza murata, muraturi, la ucrainieni exista si ceva stil zacusca nu mai zic ca ei au in general magazinele in cetrul orasului nu prin periferii si strazi dosnice cum sunt cele romanesti ( din pacate )  ... nu or fi ele romanesti dar cind vreau sa invirt 2 sarmale de Craciun eu una nu ii cer pasaportul verzei  mor In plus in anumite zone exista numai aceste magazine si poate chiar facem o favoare unui forumist pofticios  Tongue 
« Ultima modificare: 05-08-2011, 06:18:32 de către Crista » Memorat
muratore
Veteran

« Răspunde #242 : 22-08-2011, 12:44:56 »

La Firenze s-a deschis un nou magazin cu produse romanesti:

"DACIA  ALIMENTARI"
Via  Pistoiese, 136/8 - 50145  Firenze
Memorat

Doamne, mare e gradina ta .....Smiley
Digi mobil
Newbie

« Răspunde #243 : 31-08-2011, 17:09:59 »

Grupul East Foods are onoarea sa va invite la petrecerea de lansare a noului restaurant romanesc SMILE AND GO, in data de 2 si 3 septembrie incepand cu orele 19:00 la Crema.
.Va ve-ti putea bucura de multe traditii gastronomice romanesti si multa muzica de voie buna!
Va asteptam numerosi!

Date de contact:
Bar/Restaurant Smile and Go
via Alessandro Volta Casaletto di Sopra Crema
Rezervari: cell. 3287551317

Va multumim!
Memorat
Abraxas
Tengy
Sr. Member

« Răspunde #244 : 02-09-2011, 10:25:51 »

nell'incinta del Mercato Coperto novarese (viale Dante) c'è una bancarella con prodotti romeni. Si chiama Sapori dell'Est.
Memorat

Pagini: 1 ... 15 16 [17]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: