Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: continuare studii  (Citit de 1547 ori)
alina.bradateanu
Jr. Member
*

« : 26-11-2009, 22:41:19 »

buna dragilor..care stie cum se poate deveni paramedic..am inteles k se dau niste diferente plus ink 2 ani..e adevarat??
Memorat

Speranta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sadit-o intr-un loc retras si aveti grija de ea
Alizée
Veteran

« Răspunde #1 : 27-11-2009, 12:51:52 »

Din ce stiu eu in italia nu exista paramedici  Wink  Adica nu exista aceasta figura profesionala.
In schimb exista infermieri dell' area critica Grin
Sau poti fi infermiere in ambulanza, pentru care te poti pregati cu anumite cursuri.
Memorat
alina.bradateanu
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 27-11-2009, 16:13:32 »

aha..ms frumos ...nu stiam chestia asta..
Memorat

Speranta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sadit-o intr-un loc retras si aveti grija de ea
Alizée
Veteran

« Răspunde #3 : 27-11-2009, 16:15:11 »

aha..ms frumos ...nu stiam chestia asta..

cu placere  Smiley
Memorat
corina_dumitru
Newbie

« Răspunde #4 : 19-02-2010, 12:20:38 »

Buna,

Imi poate spune cineva cu se pot da examenele la facultatea psihologie din roma spiru haret?
Memorat
daria
Full Member
**

« Răspunde #5 : 20-02-2010, 01:03:10 »

Buna,

Imi poate spune cineva cu se pot da examenele la facultatea psihologie din roma spiru haret?

Ia legatura cu secretariatul de la Buc. pana  trece vreun haretist  Wink

pe B.B.nu te-ai uitat?
tre sa fie toate explicatiile...in fine suna la Buc. !
succes!
(sesiunea e .....in toi)
Memorat

Bucura-te de viata!
Timea23
Jr. Member
*

« Răspunde #6 : 08-07-2011, 08:02:41 »

Salut tuturor!Acum in 2011 termin o scoala postliceala privata,specializarea asistent medical generalist.Din cate stiu as putea sa mai fac 1 an ca sa fiu echivalata la nivel univesitar(colegiu,asta aici in Ro) dar tot pt specializarea asistent medical generalist.Pt moasa nu stiu....Intrebarea mea este daca stie cineva cum as putea sa imi continui studiile si daca se recunosc acesti 3 ani pentru a deveni moasa?Adica daca mi se considera. As prefera in Italia deoarece imediat ce voi avea toate actele vreau sa le depun in Italia ca sa lucrez ca si asistenta acolo.daca nu,stie cineva cum stau teburile aici in Ro?Unde as putea intreba?Mentionez ca sunt din Bihor si nu as vrea sa ajung pe nu stiu unde(distante mari) deoarece mai am acasa si un copil mic de care mai are grija mama mea pana eu sunt plecata deoarece sotul deja lucreaza in Italia.Multumesc tuturor care se straduiesc sa ma clarifice!O zi cat mai frumoasa!
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: