Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Masterul in Italia  (Citit de 1433 ori)
julia87
Newbie

« : 16-06-2010, 17:20:25 »

ciao! eu am terminat facultatea de economie si administrarea afacerilor din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi,fiind specializata in informatica-economica, pot continua studiile in Italia, respectiv Padova unde am gasit cateva mastere pe domeniul meu cu materii pe care eu le-am studiat? din surse neoficiale am aflat ca ar trebui sa dau niste "diferente" de materii si un test de limba.Daca cineva dispune de mai multe informatii va rog sa mi le impartasiti...multumesc anticipat!
Memorat
gurau mariana
Vizitator
« Răspunde #1 : 16-06-2010, 21:02:39 »

Cel mai bine e sa te informezi direct la facultatea cu pricina,la Padova.Ei te pot lamuri cel mai bine !Good luck! Smiley
Memorat
ionutz
Sr. Member

« Răspunde #2 : 17-06-2010, 23:23:38 »

informeaza'te bine, si strict la facultate la care vrei sa mergi... au o mare autonomie discrezionala in cazul asta ateneele publice,  de exemplu unele nu mai accepta nici un fel de diferenta...
Memorat

Siamo un esercito di sognatori: è per questo che siamo invincibili.
Arianna82
Newbie

« Răspunde #3 : 29-06-2010, 11:46:18 »

Servus Julia,

Ca sa te inscrii la master, in primul rand o sa ai nevoie de o declaratie de valoare, recunoasterea se va face de catre o comisie de la universitate, in functie de programa analitica, pentru mai multe informatii viziteaza toata sectiunea Studiu de aici de pe forum

O zi buna,
Arianna
« Ultima modificare: 29-06-2010, 12:41:06 de către pippus » Memorat
geana24
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 22-09-2010, 11:55:38 »

se plateste masterul aici?sau pot sa il fac gratuit?
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: