Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: programa materii liceu  (Citit de 953 ori)
iulianas
Newbie

« : 12-05-2011, 16:19:32 »

Buna, sunt noua in acest forum as vrea niste informatii in legatura cu echivalarea liceului din Romania in Italia.
Eu incerc sa fac aceasta echivalare pentru a putea sa ma inscriu la un curs de formare in Italia.
Am fost la Ufficio scolastico provinciale pentru a cere doc necesare pentru echivalare si am ramas un pic nedumerita. Pentru echivalare diplomei de liceu ei cer pe langa declaratia de valoare obtinuta in tara si programa materiilor studiate in liceu (mai simplu titlurile tuturor lectiilor studiate in liceu).
Practic e imposibil sa o am. Am luat legatura cu liceul la care am studiat si mi-au zis ca ei nu imi pot da programa materiilor, nu au nimic in arhiva in legatura cu aceasta. Ceea ce-mi pot da e o declaratie cu nr orelor la fiecare materie.
Intrebarea mea e: a reusit cineva sa obtina aceasta programa? Care e institutul care ma poate ajuta in problema mea?
Memorat
ancuta_ramona
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 14-05-2011, 09:07:30 »

Buna! Eu am reusit sa imi recunosc studiile liceale fara programa. E o singura cale, sa iei o adeverinta de la liceu precum nu iti poate elibera programa scolara si o traduci in Romania. Munca grea vine dupa aia, trebuie sa te milogesti pe la provveditorato sa iti accepte documentele asa cum sunt.Multa bafta!
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: