Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: Supralegalizarea actelor de studii noutati  (Citit de 712 ori)
LauraN
Newbie

« : 07-12-2010, 10:23:05 »

Buna ziua,

Pentru cei interesati in obtinerea declaratiei de valoare, sau alte documente pentru Italia si nu numai.

Traducerile legalizate la notariat cat si fotocopiile legalizate de catre notar, nu se mai supralegalizeaza de catre tribunale. Supralegalizarile se vor face numai de catre Camera Notarilor Publici.

Informatii suplimentare pe forum aici sau pe yahoo messsenger: laurita_ase@yahoo.com
Memorat
laura1075
Newbie

« Răspunde #1 : 07-12-2010, 16:04:22 »

Ne explici si noua ceva??
Memorat
LauraN
Newbie

« Răspunde #2 : 08-12-2010, 13:21:03 »

Pai, cred ca am fost destul de explicit; supralegalizarile actelor notariale, nu se mai fac de catre tribunal ci de CAMERA NOTARILOR PUBLICI din judetul in care a fost facuta traducerea, sau fotocopia legalizata.
In cazul celor care pregatesc actele pentru Declaratia de Valoare, de exemplu, actele nu se mai duc la tribunal ci la Camera Notarilor Publici.

laurita_ase@yahoo.com
**********@yahoo.com
Memorat
laura1075
Newbie

« Răspunde #3 : 11-12-2010, 20:39:19 »

OK,am inteles...Stii ce este interesant, ca am traducerile diplomei si foii matricole supralegalizate de Camera Notarilor si copiile legalizate a acestora supralegalizate de Tribunal (le-am facut cu doua saptamini inainte..)  LoL
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: