Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

126615 Mesaje în 8494 Subiecte- de către 5003 Utilizatori - Ultimul cont creat: giovyna
Pagini: [1]   In jos
Imprimă
Autor Subiect: traducere diploma de bac  (Citit de 2020 ori)
amar
Jr. Member
*

« : 03-04-2008, 19:52:56 »

As avea nevoie de un model de traducere in italiana a unei diplome de bacalaureat obtinuta in Romania.Poate are cineva diploma deja tradusa sau poate imi dati un model. As putea sa-mi autentific diploma aici, la tribunal si nu as vrea sa ma prezint cu traduceri aproximative; nu mai am timp sa o trimit in tara...Multumesc mult...
Memorat
dali
Jr. Member
*

« Răspunde #1 : 04-04-2008, 12:09:35 »

daca vrei iti pot eu scrie cam cum vine tradusa in italiana...
Memorat
amar
Jr. Member
*

« Răspunde #2 : 04-04-2008, 12:28:52 »

da, te rog, am nevoie de un model...multumesc mult...
Memorat
dali
Jr. Member
*

« Răspunde #3 : 04-04-2008, 14:41:30 »

dar trebuie tradusa de un traducator autorizat...
oricum, a mea e cam asa
                     ROMANIA
             MINISTERO DELL EDUCAZIONE E DELLA RICERCA

Serie (..)                                                       Foto della titolare
N.(..)                                                            (Bollo a secco)
                     DIPLOMA DI MATURITA
              Sig.ra(sau sig.re)-numele-

diplomata del LICEO TEORETICO ''.....''
 codice SIRUES ''....''

localita ...., provincia di .....(judetul), filiera TEORETICA, indirizzo UMANISTICO (in cazul meu), specializzazione (....In cazul meu SCIENZE SOCIALE BILINGUE ROMENO-INGLESE), anno ...., col Codice Numerico Personale (...cnp'ul) in seguito ai risultati ottenuti all'esame della sessione di Giugno - Luglio (anul), organizzato presso il LICEO TEORETICO (unde s-a desfasurat examenul, nu unde ai absolvit ) della localita di (..), provincia di (..), ha ricevuto
                    IL DIPLOMA DI MATURITA

IL PRESIDENTE DELLA COMMISSIONE,                                      IL SEGRETARIO
Prof. (..)                                                             (..)
(firma illeggibile, TIMBRO)                                           (Firma illeggibile)
N.     (..)

Data di rilascio    (..)                                 Firma della titolare (firma illegibile)
Memorat
dali
Jr. Member
*

« Răspunde #4 : 04-04-2008, 14:55:05 »

pe spatele foii, respectiv a diplomei

RISULTATI DELL'ESAME DI MATURITA

LICEO TEORETICO (..cel unde ai dat examenul)
                           (instituto d'insegnamento)

della localita (...)
provincia di (..)
sessione giugno-luglio, anno (..)

Materia d'esame                                                         VOTO

LINGUA E LETTERATURA ROMENA          -ORALE                                   10(dieci 00%)

LINGUA E LETTERATURA ROMENA          -SCRITTO                                 (..)

INGLESE - BILINGUE (..in cazul meu)  -SCRITTO                                 (..)

STORIA DEL ROMENO  (...cazul meu)    -SCRITTO                                 (..)

FILOSOFIA (..cazul meu)              -SCRITTO                                 (..)

EDUCAZIONE FISICA                                                              (..)

MEDIA COMPLESSIVA DELL ESAME DI MATURITA                                       (..)

IL PRESIDENTE DELLA
    COMMISIONE,
  Prof (..)
  (firma illeggibile, TIMBRO UFFICIALE)                                 IL Segretario
                                                                        (..)
                                                                        (firma illeggibile)

Visto dell'Ispetoratto Scolastico della Provincia di (judetul...)

14.03.2008 (data traducerii)
                           (firma illeggibile, Timbro)

sper sa ti fie de folos...dar trebuie traducator autorizat

Memorat
simona_02
Vizitator
« Răspunde #5 : 04-04-2008, 16:48:17 »

pentru cetãþenii UE existã ºi varianta autocertificãrii.
Memorat
amar
Jr. Member
*

« Răspunde #6 : 04-04-2008, 19:55:12 »

multumesc mult, dali ...e adevarat, pot sa folosesc autocertificarea...
Memorat
Pagini: [1]   In sus
Imprimă
Schimbă forumul: